30pcs/lot arhitectura model la scară sport figurile 1:50 miniaturale de oameni de culoare pentru diorama constructii de drumuri scena cursa face

Produs nou

1 Produse

In stoc

60.04lei

-18%

73.22lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Un pachet de 30 buc model sport figura

Folosit în principal pentru modelul dvs. de tren layout

Caietul de sarcini:

Material:plastic

Culoare: vopsit

Scara: 1/50

Înălțime: 4.2 cm

Gen: Unisex

Vârstă: Adult

Lista De Pachete:

30pcs model sport figura cu diferite postura

Vom accepta : VISA , MasterCard, Escrow, West Union, TT

Atunci când se utilizează Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs..Banii vor fi eliberați de la noi doar după confirmarea de livrare.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Confirma Adresa Cu numele Complet

Toate produsele vor fi testate strict înainte de expediere.Am expediat de la www.primaria-urzicuta.ro adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.primaria-urzicuta.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a vă plăti cumpărător rus vă Rugăm să ne lăsați numele tău complet, iar Arabia Saudită cumpărător, vă rog, lăsați-ne P. O. Box , ceea Ce este foarte important.Multumesc.

72 De Ore Rapid De Transport Maritim

Va garantam pentru a navei în termen de 72 de ore de la confirmarea plății. (Cu Exceptia Sarbatorilor)

Elementele sunt expediate din China folosind www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim ; a ajunge la cele mai multe dintre țările în 15-60 de zile lucrătoare , precum Rusia : 21 de zile, Olanda : 16 zile, marea Britanie : 10 zile, Statele Unite ale americii 15 zile.

Mai multe dintre produsele noastre, cu ambalajul original

( pungă de plastic sau cutie de carton )

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: diorama casa, rhino t, 1 50 scară turnat sub presiune modele de constructii, modelul de oameni, 130mm, dioram, jucării într-o baie de sirena, 130 de figuri de oameni, miniatura semn, kit diorama.

Fisa tehnica

Material Plastic
Nume De Brand TERAYSUN
Caracteristică figură de sport
Avertizare Nu Manca
Cantitatea de Elemente din Set 30
Scara 1
Înălțime 4.2 cm
culoare Vopsit
Tip model sport figura
Intervalul De Vârstă Adulti
Gen Unisex
Numărul De Model FC-55Y-42
Pachet 30pcs/lot
folosit Arhitectura model de tren layout
Tema Sport

Recenzii

Scrie o recenzie

30pcs/lot arhitectura model la scară sport figurile 1:50 miniaturale de oameni de culoare pentru diorama constructii de drumuri scena cursa face

30pcs/lot arhitectura model la scară sport figurile 1:50 miniaturale de oameni de culoare pentru diorama constructii de drumuri scena cursa face

Produse similare: