RODEO TIMP Bull Cap de Imprimare Harajuku T camasa Femei cu Maneci Scurte Vintage Tricouri Grafice Drăguț de Vară, Topuri Femei Modă T-Shirt

Produs nou

1 Produse

In stoc

42.79lei

-33%

63.87lei

Distribuiti

Informatii

Atenție, Vă Rugăm:

1. Asiatice dimensiuni sunt de la 1 la 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.Alege o marime mai mare dacă dimensiunea între două dimensiuni.Vă rugăm să permiteți-2-3cm diferențe datorită măsurare manual.

2.Despre dimensiune element măsură de mână, ar putea fi de 2 până la 3 cm diferite.

Asiatice dimensiunea este de 1 sau 2 dimensiune mai mică decât SUA/UE dimensiune, vă rugăm să verificați dimensiunea detaliu înainte de achiziționarea produsului.

3.Despre culoare imaginea prezinta elemente reale, fără nici o prelucrare specială.

Dar culoarea și luminozitatea pot diferi putin ca urmare a diferitelor monitoare de calculator sau de alți factori.

Produs arată

Despre Produs:

Uneori Pentru A Crește Efectul De Imagine, Vom Adăuga Unele Accesorii Pe Produs, Cum Ar Fi Coliere, Curele.Ne Default Produse Nu Includ Aceste Accesorii, Vă Rugăm Să Informați.

Despre Dimensiunea

1.Magazinul Nostru De Haine Are " Cm " Ca Unitate, Vă Rugăm Să Fie Sigur Să Se Uite La Dimensiunea Diagramă Înainte De A Plăti.

2.Dimensiunea Diagramă Este Doar Pentru Referință, din Cauza Manual de Măsurare, Eroare de 1-3cm Este Normal Acest lucru Nu Este o Problemă de Calitate, vă Rugăm să Amabilitate Înțeleg.

3.Dimensiunea Bustului Este Factorul-Cheie În Mărime De Selecție,Vă Rugăm Să Acorde O Atenție La Dimensiunea De Bustul

4. Încercarea de Personalul Bustul Este Dimensiunea După Purtarea Invizibil Lenjerie de corp.

Nu Alege Dimensiunea în Funcție de Dimensiunea Țării .În Caz Contrar, Se Va Face Unele Diferențe .Această Problemă Aparține Responsabilitatea Ta .

Aberatiile Cromatice :

Din Cauza Lampa De Lumina, Ecran Color Abatere, Pe Calculatoare Diferite Culori De Afișare Diferit, Culoarea Elementul Real Poate Varia Ușor De La Următoarele Imagini.Înțelegere Personală De Diferite Culori, Obiect Ar Putea Exista Unele Fotografii Color,

Cu Această Problemă Nu Aparține De Mărfuri Problemă De Calitate, Culoarea Finală Cu Bunuri Reale Va Prevala.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv .

Depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre , vă Rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta cu noi.

Vom face tot ce putem și să lucreze cu tine pentru a rezolva orice probleme.Trimite feedback-ul negativ nu este târziu dacă problema nu este rezolvată.

transport:

Noi oferim toate tipurile diferite servicii de expediere pentru diferite cerere, după cum urmează:

Serviciul nostru de curierat este disponibil pentru tine.China post air parcel.EMS, E-pachete.Normal vom alege china post ca transportator, în același timp, ne păstrăm dreptul de a alege mai repede de transport pentru tine.Ora de sosire de fiecare tip de logistică este diferit.Dacă vă sunt supuse vamale și de vreme locale, logistica va fi amânată.Trebuie să așteptați cu răbdare pentru produs.Deci, pentru ca produsul să ajungă la mâna cât mai curând posibil, trebuie să umple cu exactitate în numele destinatarului, numărul de telefon, exacte și adresa destinatarului, atunci când plasarea comenzii.Dacă informațiile dvs. este incorectă și pachetul este returnat, nu vom fi trași la răspundere, iar costurile suportate ca urmare a informațiilor de eroare vor fi suportate de tine.Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și servicii poștale.Puteți Urmări Coletul de Pe Acest Site De Numărul de Urmărire: www.17track.net/en (Copiate În Browser Pentru a Deschide)

Reveni și politica de Rambursare sunt acceptate:

1. Susținem Nici Un Motiv De A Reveni Și De A Schimba Elementul Politică, Dar Trebuie Să Plătească Costul Integral Pentru Transporturi

(Include Transport, Taxe Vamale Și De Cost Etc.)Și Să Păstreze Elementul În Stare Bună,

În Caz Contrar, Ne Va Păstra Dreptul De A Refuza Restituirea Și Retur.Toate Politica De Returnare Trebuie Să Se Aplice În Termen De 3 Zile

(Momentul De Timp Începe De La Tine Primesc Articol).

2 .Când Ai Greșit Și Elementele Problemei, Vă Rugăm Să Ne Contactați În Termen De 3 Zile, Și Să Ofere Confirmarea Dovada Prin Video Sau Fotografii.

Atunci Când Elementul Este Judecat Ca Fiind Responsabilitatea Noastră, Noi Oferim Rambursare Și Politica De Returnare.Se Poate Lua o Parte De Rambursare,

Dacă Elementul Poate Fi Acceptat Și Reparate În Piața Internă.Dacă Nu Se Poate Repara Sau Acceptate, Rupte Total,

Va vom Returna Integral Banii pentru Tine Sau Pentru a Schimba Unul Nou Pentru Tine, atunci Când Vom Primi Greșit Sau Probleme de Articole.

3. Atunci Când Politica De Rambursare Nu Poate Rezolva Problema, Vom Accepta Returnarea Politica, Dar Pentru Politica De Returnare Ai Nevoie Pentru A Permite Un Fel De Costuri

Etichete: harajuku sus, stilul harajuku, pânză de epocă, bluza lolita, aesthet haine, tricou femei, drăguț lucru, coreean dragoste, tricou vintage rayures, farmacistul femei tricou.

Fisa tehnica

Serviciu de realizări Excelent
Decor NICI unul
Tesatura Tip Postav
Tip De Element topuri
Canale De Vânzări Online transfrontaliere exclusiv
Guler O-Gât
Sezon Vara
Topuri De Tip Tees
Maneca Stil Regulat
Stil Noi femeile haine 2020
Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Varsta Varsta 18-35 Ani
Lungime maneca(cm) Scurt
Numărul De Model femeile Harajuku tricou
origine de producție China continentală Femei T-shirt
Model Tip Print
Gen FEMEI
Caracteristici 100% de brand nou de tricou

Recenzii

Scrie o recenzie

RODEO TIMP Bull Cap de Imprimare Harajuku T camasa Femei cu Maneci Scurte Vintage Tricouri Grafice Drăguț de Vară, Topuri Femei Modă T-Shirt

RODEO TIMP Bull Cap de Imprimare Harajuku T camasa Femei cu Maneci Scurte Vintage Tricouri Grafice Drăguț de Vară, Topuri Femei Modă T-Shirt

Produse similare: