Pentru Fitbit Versa/Versa 2/versa Lite Curea Bratara Otel Inoxidabil Curea ceas inteligent Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.48lei

-28%

40.11lei

Distribuiti

Informatii

CREASTĂ Bandă pentru Fitbit-Versa Curea Milanese Loop din Otel Inoxidabil Bratara Curea de mână pentru Fitbit-Versa ceas inteligent Accesorii

Caracteristică:

Buna plasă din oțel inoxidabil împachetări fluid în jurul încheietura mâinii.Și pentru că este pe deplin magnetic, Milanese Loop este reglabila, asigura o potrivire perfecta.

Durabile din Oțel Inoxidabil Țesute Plasă de Benzi Magnetice Închiderea Incuietoare pentru Fitbit-Versa Smartwatch (Fitbit aparatul nu este inclus)

Asta pentru Fitbit-Versa Ceas de înlocuire trupa este fabricat din oțel inoxidabil premium metal, milanese loop plasă watchband este flexibil si reglabil, confortabil de zi cu zi de uzură.

Puternic Închidere Magnetică: Ușor pentru a asambla și de a redimensiona, deține trupa ta în siguranță.De dimensiuni mici, se potrivește 5.3"-7.5" încheietura mâinii; de Mari dimensiuni, se potriveste 6.6"- 9.0"

Metalice, de precizie Conector: se Potrivesc perfect în pentru Fitbit-Versa interfață Ceas și de a face Versa Ceas elegant și nobil.Ridica stilul tau pentru orice ocazie.

Mai multe benzi de culoare sunt disponibile pentru Fitbit-Versa Ceas: Negru, Rose de Aur, Grafit, Argintiu, Roz, lavanda, Șampanie, Colorate etc.

Garanție de un an, Comanda Cu Incredere.Dacă aveți orice fel de probleme cu achiziția dvs., pur și simplu contactați-ne și vom avea grijă de ea.

Etichete: metel fitbit trupa, lige ceas incuietoare, trupa fitbit-versa 2, everton, din oțel inoxidabil smartwatch trupa, trupa fitbit-versa, fitbit sens, panerae ceas trupa, coroana ceasuri de piese, fitbit ionic trupa mare.

Fisa tehnica

Trupa Tip De Material Milanese
Nume De Brand apband
starea Noi cu tag-uri
Trupa Lungime 22cm
Origine NC(de Origine)
Incuietoare Tip milanese loop catarama
Numărul De Model Benzi De Oțel Inoxidabil

Recenzii

Scrie o recenzie

Pentru Fitbit Versa/Versa 2/versa Lite Curea Bratara Otel Inoxidabil Curea ceas inteligent Accesorii

Pentru Fitbit Versa/Versa 2/versa Lite Curea Bratara Otel Inoxidabil Curea ceas inteligent Accesorii

Produse similare: