Logitech G604 Portabil Birou de Afaceri Butoane Programabile Bluetooth Wireless fără cutie

Produs nou

1 Produse

In stoc

308.55lei

-22%

400.69lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici Produs:

1. FĂ-ȚI puterea, controlul.Cuceri MOBA, MMO, și Battle Royale joc cu strategic conceput G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse. 15 programabil controlează și unească forțele cu ultra-rapid LIGHTSPEED dual conectivitate și clasa-EROU de frunte 16K senzor.E o luptă cu multiple fațete armă care vă permite să joace mai mult, juca mai bine, și de a face dvs. de joc. 2. 15 PROGRAMABIL CONTROLEAZĂ Programul, rafina, și de a câștiga.Master arsenalul dvs. în Battle Royale, MMO, și MOBA joc cu tactic situat controale în cantitatea optimă și de configurare.Rafina și de a alinia keybinds, perfect poruncile tale, și de a câștiga. 3. CONECTIVITATE DUAL CU LIGHTSPEED Un singur clic vă permite să comutați între ultra-rapid de 1ms LIGHTSPEED wireless și Bluetooth-chiar și peste două mașini separate. 4. EROUL 16K SENZOR Cu EROUL 16K, cel mai avansat senzor jocuri cu precizie de 1:1 de urmărire și de lider al clasei de eficiență energetică.EROUL 16K realizează, de asemenea, 16.000 de max DPI, plus zero netezire, de filtrare sau de accelerare. 5. SPIN.CLICHET.COMUTATORUL.Un metal durabil rotita de scroll comută între hiper-rapid și declansate de defilare.Zbura prin meniuri, clichet prin armă și vraja selecții, sau se aplică keybinds pentru a sus și în jos intrări. 6. 240 de ORE.UN AA.Juca mai mult-mai bine-cu de înaltă performanță EROU 16K senzor.O combinație de lider în clasa de precizie și eficiență energetică face totul posibil.Utilizarea Bluetooth în modul de joc de până la 5,5 luni.

Sfaturi:

Datoriile logitech produs de multe ori actualizări produsului stil, vom lua finală stil de produsul primit, , din Cauza internațional de logistică restricții, bateria trebuie să fie eliminate.Produsul primit este fără acumulator și fără cutie.Dacă vă deranjează, vă rugăm să fiți atenți să cumpere, nu vom fi de acord cu acest tip de Litigiu, vă mulțumesc!

Vă rugăm să rețineți înainte de a comanda: Despre Taxe Vamale și Taxe: * prețul nu include taxe vamale. * Taxele de Import și alte taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Despre Transport: * în General, vom expedia coletul prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim.Restituire & Repalcement & de Garanție: * vă Rugăm să ne informați în termen de 3 zile cu cer poze sau video dacă primiți bunuri cu problema. * Vă rugăm să reveniți la noi în starea inițială de marfa si trimite Înregistrat Postalfor înlocuire sau de restituire și lasă-ne numărul de urmărire în curând. * Se va asigura înlocuirea sau procesul de rambursare pentru tine cât de repede putem confirma revenit * Suport 1 an garantie,nu suport rambursare dacă e ceva în neregulă cu produsul.Culoare *site-ul Nostru prezintă elemente de produse sunt cât mai aproape de culoarea reala, dar ia-o lumină diferită și de afișare factori, există o anumită culoare.Feedback-ul * succesul Nostru depinde de satisfactia ta, prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. * Vă rugăm să lăsați 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră . * Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă întâmpinați probleme, suntem mai mult decât fericit să lucreze cu tine pentru a rezolva problemele tale.

Etichete: logitech mx master 3 avansat, mouse-ul, joc mouse-ul usb, logitech wireless control, bluetooth primit, lagitech g pro, logitech m 510, logitech mouse-ul, senzorul mouse-ului, logitech volan g923.

Fisa tehnica

Putere Tip Baterie
Greutate brută 200g
DPI 16000
Tip De Interfață USB
Nume De Brand Logitech
Tip Fără Fir Bluetooth
Numărul de Role 1
Orientarea Mâinii Chiar
Numărul de Butoane 15
Modul De Funcționare Opto-electronice
Numărul De Model Logitech G604
Pachet No
Stil Degetul

Recenzii

Scrie o recenzie

Logitech G604 Portabil Birou de Afaceri Butoane Programabile Bluetooth Wireless fără cutie

Logitech G604 Portabil Birou de Afaceri Butoane Programabile Bluetooth Wireless fără cutie

Produse similare: