DIY Piese de 17" M170ETN01.1 WYD170SKD 01 LCD driver de placa cu HD MI DVI VGA AUDIO jack

Produs nou

1 Produse

In stoc

101.21lei

Distribuiti

Informatii

LCD de pe Placa de control:

HDMI DVI VGA AUDIO LCD activității Consiliului de administrație pentru Interfață LVDS Ecran LCD

Intrare Adaptor de Alimentare: 12Vdc Mai mult de 3A.

Vino În Așteptare Model Atunci Când Nu Este Semnal De Intrare

Așteptare Model

Intrare Video: HDMI DVI VGA

Intrare Audio: HDMI

Ieșire Audio: Conector Difuzor

OSD: Luminozitate, Contrast Auto Limbă Și Așa mai Departe

Limba: Engleză Franceză Germană Spaniolă Italiană Și Așa Mai Departe

Placa de Dimensiuni: 125mm x 58mm x 17mm

Placa de control se Potrivesc La Arcade 1up DIY Kit

M170ETN01.1 WYD170SKD-01

Lista de ambalare :

1× HDMI VGA DVI LCD Controler de Bord M. NT68676

1× Șurub Și Piuliță Pentru GND Conncection

1 X Tastatura Cu Cablu

Instalarea și Atenție:

1. Ecranul LCD de pe placa de control putere de intrare tensiune trebuie să fie 12Vdc (cu excepția unele placi care au marcat nevoie pentru a utiliza 5Vdc), puterea actuală este recomandat să fie 2A sau mai mare de 2A.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să confirmați pe link-ul de cumpărare pagina, sau de a confirma cu vânzătorul. (Important: Dacă utilizați un prost adaptor de alimentare, placa poate fi ars, așa că vă rugăm să aveți grijă de acest lucru.)

2. Nu schimba placa de control setări, toate placile au fost stabilite compatibil cu firmware-ul și dreptul de stabilire, și cablul de semnal a fost deja conectat pe placa. ( Cablul de semnal la conectorul pin la bord care are o marca este Pin1.)

3. Consultați link-ul de cumpărare imagine pentru a conecta cabluri. (Important: Dacă vă conectați cu direcția greșită, uneori poate deteriora ecranul LCD, astfel încât vă rugăm să aveți grijă de acest lucru.) Înainte de pornire, confirma dacă cablul de semnal între ecranul LCD și controlerul de bord este conectat la pin-ul corect, și a confirma dacă iluminarea de fundal a ecranului este conectat cablul de invertor bord (de rapel de bord).

4. După dreptul de conectare, înainte de alimentarea bord, verifica placa nu atingeți panoul spate a LCD sau alte conductoare substanță care poate duce la bord scurt condiție.Apoi de intrare putere de intrare și sursa de semnal, în același timp, ecranul si placa de sistem va funcționa în mod normal.

5. Dacă aveți orice alte întrebări sau probleme pe care nu le puteți rezolva cu urmatoarele "Probleme de analiză și de fotografiere", vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a părăsi un feedback sau da un litigiu, se va răspunde la tine în 24 de ore, pentru a rezolva problema sau a vă returna dacă nu poate fi reparat.

6. Atunci când ne contactați, vă rugăm să furnizați următoarele informații de fotografii pentru noi, pentru a analiza:

A.

Ecranul de tip nume. (Ia-o fotografie a ecranului spate eticheta)

B. toate condiții de conectare, mai ales pentru cablul de semnal la panoul conector. (Ia fotografii ale ei.)

C. adaptorul de alimentare spec. (Ia-o fotografie de adaptor de alimentare spec.eticheta)

7. Când te vei întoarce un produs la depozit, aceasta înseamnă, uneori, arunca-l.Probabilitatea de a fi reciclate este foarte, foarte scăzut.Deci, în scopul de a proteja mediul nostru, sperăm că vă puteți lua timp pentru a analiza sau contactați vânzătorul înainte de a returna acest produs.Multumesc mult.

8. Sper că puteți obține un produs util, și să ne dea feedback-ul pozitiv, multumesc.

Noi oferim metode de plata T/T, HSBC, Paypal, Western Union.

Elementele vor fi livrate în 3 zile lucrătoare, cu excepția vacanță.

Este foarte important pentru tine sa comfirm adresa și numărul de telefon de comanda.Puteți schimba adresa înainte de a ne contacta.

Transport maritim de www.primaria-urzicuta.ro transport Aerian va ajunge in 15-60 zile.Dacă aveți nevoie de produsul de urgență, este posibil pentru a trimite prin curierat rapid.

Poate veți întâlni situația de mai jos:

Dacă nu a primit elemente în 15-60 de zile, vă rugăm să verificați numărul de urmărire sau să ne contactați.

Orice probleme de funcționare, putem oferi tehnologia wireless de sprijin în timpul de lucru.

În cazul în care mărfurile rupt în timpul de livrare, vă rugăm să ne contactați după ce a primit bunurile, vom retrimite sau restituire.

Garanție de un an de la data la care produsul vândut.Unele probleme tehnice pot fi rezolvate on-line.

Feedback-ul bun este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați un feedback-ul pozitiv,dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Multumesc!!!

VS TEHNOLOGIE de AFIȘARE(SEHNZHEN) LTD este un producător de Hi-tech de cristal lichid displayer.Este establishiment în 1998.Sediul central este situat în Shenzhen.

Produsele includ un tv LCD cu Panel TN, HTN, STN, FSTN, CSTN; LCM de COB, COG, TAB, COF; Unele Accesorii, cum ar fi lumina de Fundal, Atingeți Panoul și finisaj produs-o Ramă Foto Digitală.Cei utilizarea produsului într-o gamă largă de aplicații : în telecomunicații, GPS, electronice, medicamente, video și sistem audio, de aparate și de metri, electrocasnice, asistent digital personal (PDA), telefoane mobile, instrumente științifice și alte aparate electronice.Am câștigat o mare reputație atât acasă și în străinătate.VS DISPLAY are furnizate de one-stop de servicii de OEM, ODM produs după serviciu.De la design conceptual de produs de masa, ne-am specializat în acest domeniu de mai mult de zece ani.Cea mai eficientă inginerul va răspunde pentru tine pentru a proiecta un produs care îndeplinește toate cerințele de peste mări și de a oferi suport tehnic prin cablu.Toate produsele sunt exportate direct către Nord, Europa, Asia, america de Sud și așa mai departe.Privind utilizarea echipamentelor din Japonia și statele UNITE ale americii, enchancing in-house de fabricație capacitatea de a menține scăzut costul de producție și obținerea de produse de înaltă calitate.Ca urmare, ne-am câștigat o reputație excelentă în piața de peste mări.Fabricarea de bază se referă 4.000 de metri patrati. 2 COB linii, 1 ROTIȚĂ de linii, 1 TAB linii,QC sistem: ISO9001

Etichete: arduino lcd, dantela elvețian, display lcd, mix tv, hd audio jack 35, sticlă km, mi tv stick 2gb ram versiune 4k, xperia audio jack, mi, lcd tft.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VSLCDISPLAY
Numărul De Model M. NT68676
Compatibil Marca/Model NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

DIY Piese de 17

DIY Piese de 17" M170ETN01.1 WYD170SKD 01 LCD driver de placa cu HD MI DVI VGA AUDIO jack

Produse similare: