Doamna Portabile Ventilator, Reîncărcabilă Personal Mic Ventilator cu 3 Viteze de Setare, Trage-Out Ventilator Portabil, Mini Răcire Birou, Ventilator Electric

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.37lei

-27%

67.16lei

Distribuiti

Informatii

[PORTABIL de DESIGN]: Pull-out design ca sticla de parfum economisi spațiu și de a pune cu ușurință în geantă sau în buzunar.Acest lucru ușor de buzunar fan cântărește doar 125g.Ușor de realizat pentru tine de a lucra, de călătorie, școală și a se păstra la rece dacă în aer liber sau în interior în timpul verii.

Acest hotel elegant de personal fan inspirat de sticla de parfum, oferind o perspectivă unică.Mini ventilator adoptă un tratament special de suprafata tech pentru a îmbunătăți Contactul de handheld sentiment.satisface dressing cod și să aducă confortabil vânt pentru tine.

[3 VITEZA și LINIȘTITĂ]: Built-in componente modernizate suport ventilator furnizarea ventilatorului de răcire în mod constant cu zgomot redus până la 24db. 3 viteze reglabile setare va satisface nevoile diferite printr-o simplă apăsare pe butonul de alimentare și oferă o zonă liniștită și vântul rece ajunge la 1m distanță.

[De SIGURANȚĂ și de MEDIU-PRIETENOS]: Grile de design de fan capota este mai multă siguranță în utilizarea de zi cu zi și de a preveni prejudiciu deget.Adoptarea PC material plastic.Un ventilator portabil este potrivit pentru toate grupele de vârstă și pielea-Contact prietenos vă va oferi un sentiment mai bun.

[SURSA de ENERGIE]: Cu o gamă largă de interfețe USB, puteți utiliza cablul de incarcare USB link-ul de la calculatoare, laptop-uri, și alte dispozitive să se bucure de vântul rece, indiferent unde te duci.Baterie reîncărcabilă litiu de fan 1200mAh oferă putere maximă de lucru timp: 5H pentru opunere la locul de muncă, 3H pentru mid-range de muncă, 1.5 H pentru high-end de lucru

ALEGE PORTABILE FAN

1.Spre deosebire de alte obișnuit fanii, noastre portabile fan ca sticla de parfum este mult mai elegant.

2.Trage-out și lighweight design poate salva mai mult spațiu și transporta cu ușurință pe cale de a lucra, școală.

3.3 viteze setare poate întâlni zilnic differnet cererile și să aducă mai cool pentru tine.

4.USB reîncărcabilă și baterii sunt mediu prietenos și convenabil.

SATISFACE NEVOIA TA:

Ventilator portabil: Acest ventilator este mini și poate fi ușor duși în alte locuri.Noastre portabile fan ar fi un partener bun pentru tine, atunci când goingoutdoors ca merge la clasă/metrou, de gând să lucreze, merge de pe locul de muncă etc.

Tip baterie: baterie Reîncărcabilă Li-ion LG baterie 1200mAh

Putere de ieșire: 2.1 W; Curent de Intrare: 5V / 0.5 a

Timp de încărcare: 3,5 ore; Timp de Lucru: 1.5-5 ore

Viteza Nivelul: 3 viteze modul

Viteza 1 ultimele 5 ore cu o încărcare completă a bateriei

Viteza 2 3 ore cu o încărcare completă a bateriei

Viteza de 3 ultima 1,5 ore cu o încărcare completă a bateriei

Energie electrică mai mare decât egal cu 90%, arată albastru lumină

Energie electrică mai Puțin de 10%, paravan de sudura flash de lumină albastră

Dimensiune: 130 * 75 * 25mm, lungimea este de 205MM după deschiderea

culoare:negru

Material:plastic PC-ul

Conținutul Pachetului:

1 * Ventilator Portabil

1 * cablu USB

1 * Manual De Utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: portabil de lipit fan, ventilator portabil module, portabil tabără fan, șurub fan cooler, vrm fan cooler, usb mini ventilator cooler, 10 fan cooler, negru fan cooler, ventilator portabil linie, mare ventilator portabil.

Fisa tehnica

Funcția De Sincronizare Nici O Sincronizare
Dimensiune <1050MM
Nume De Brand FGHGF
Tensiune (V) Alte
Certificare NICI unul
Putere (W) Alte
Numărul De Model Fan
Origine NC(de Origine)
Funcția De Control De La Distanță No

Recenzii

Scrie o recenzie

Doamna Portabile Ventilator, Reîncărcabilă Personal Mic Ventilator cu 3 Viteze de Setare, Trage-Out Ventilator Portabil, Mini Răcire Birou, Ventilator Electric

Doamna Portabile Ventilator, Reîncărcabilă Personal Mic Ventilator cu 3 Viteze de Setare, Trage-Out Ventilator Portabil, Mini Răcire Birou, Ventilator Electric

Produse similare: