Auto Covorase Lumini Auto Mocheta 7 Culori Pentru Audi A7 2012 2013 2016 2017 2018 Accesorii Auto

Produs nou

1 Produse

In stoc

363.39lei

-10%

403.78lei

Distribuiti

Informatii

Suntem Profesional

1. Antipatie, nedorite, nemulțumiți, de slabă calitate, spune-ne direct.NICI o SCUZĂ, va vom returna plata în 24 de ore. 2. Profesionale pentru a se potrivi fiecare masina podea mat exacte mașină marca, modelul, anul si alte detalii, astfel încât nu aveți nevoie pentru a trimite un mesaj la comfirm. 3. Nici o confirmare, înseamnă rapid de transport maritim, comanda va fi livrat la timp. 4. Nu aveți nevoie să plătească scump internation costul de transport maritim, atunci când te vei întoarce.Oferim transport gratuit de servicii de a returna produsele la depozitul nostru din țara dumneavoastră. 5. 1 an service în garanție.Atunci cand masina covorase este rupt, vă rugăm să ne contactați, vom oferi un nou gratis.

1. Nu știu la ce etaj mat se va potrivi masina ta exact în complex model de masina/an de potrivire. 2. Vă faceți griji pentru a primi o altă mașină mat etaj pentru că a greșit titlu și o descriere, fără nici o valoare informații despre mașina ta. 3. Dacă vă petreceți 2~3 luni să aștepte și a obține o greșit mat etaj, va fi supărat, dar nu știu cum să facă în continuare. 4. Deschide un litigiu, dar dificil de a obține rambursare, astfel încât va trebui să plătească scump internațional costul de transport maritim pentru a reveni . 5. Ce?Ești fericit să aștepte pentru după 15 zile au trecut, dar la vânzător încă așteaptă-mă să comfirm model de masina, an, și alte informații, ceea ce face ca timpul de livrare este extins.

Auto Covorase de Lumină LED Kit Sosirea Acum

1.Elemente noi de sosire, acesta este un produse creative pentru a rezolva această luminile interioare si covorase.a face masina mai de Lux și creative. 2.Acest produse noi vă ajuta să economisiți timp și cost suplimentar pentru a decora masina ta.comparați interior lumini de auto originale marca de fabrica, are bun efect de iluminat, și de a ajuta să economisiți bani. 3.Are 7 culori pentru a alege pentru interior atmosferă de lumină.este foarte romantic atunci când conduci.Am încredere în prietenii tăi,membru de familie și copii va lauda veți obține un element perfectă și de a face o alegere corectă după ce instalați acest led lumina de interior auto covorase. 4.Masina de lux covorase este fabricat din piele PU și avansat material pvc.este rezistent la uzura, non-alunecare, rezistent la apa si toate vreme covorase. 5.Lumina se va aprinde atunci când porniți motorul mașinii.acesta va fi stins atunci când parcați și încuie mașina.oferim o garanție de 1 an și de a oferi unul nou pentru gratuit atunci când este rupt.deci, vă rog, comanda și de a folosi-l fericit.

Etichete: t2, audi q3 2013 ceață, audi a3, audi a7, piesa touran 2011, covor, mâna audi a7 sportback, audi s, ford cmax 2011, skoda superb 2 corp accesorii.

Fisa tehnica

Element De Lungime 30
Tip De Material Piele artificiala
Covorase Tip Lux-Surround
Articol Greutate 2000
Lățime Produs 30
Nume De Brand muchkey
Origine NC(de Origine)
Material De Umplere Fibre Sintetice
Tip De Element Saltele Si Covoare

Recenzii

Scrie o recenzie

Auto Covorase Lumini Auto Mocheta 7 Culori Pentru Audi A7 2012 2013 2016 2017 2018 Accesorii Auto

Auto Covorase Lumini Auto Mocheta 7 Culori Pentru Audi A7 2012 2013 2016 2017 2018 Accesorii Auto

Produse similare: