TISHRIC 10buc Aur HDMI VGA Dummy Plug de Afișare Virtuală Emulator Adaptor DDC Edid Suport 1920x1080P placa Video Minerit BTC Miner

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.11lei

-20%

86.40lei

Distribuiti

Informatii

TISHRIC 10buc Aur VGA HDMI Dummy Plug de Afișare Virtuală Emulator Adaptor DDC Edid Suport 1920x1080P Pentru placa Video Minerit BTC Miner

1. Vom accepta Escrow .Puteți Plăti prin Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar de pe www.primaria-urzicuta.ro. 2. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil, astfel încât să puteți obține elementul anterior.

3. Notă: Orice tarifar de import de elementul este responsabilitatea cumpărătorului, care nu sunt incluse în prețul de vânzare sau taxele de transport maritim; Dar ne va declara produs ca un cadou cu o valoare mai mică pentru a vă ajuta să obțineți cu ușurință elementul prin Vamă .

1. TRANSPORT la nivel MONDIAL ( cu excepția câtorva țări și APO/FPO). 2. Toate comenzile vor fi procesate prompt și cele mai multe comenzi pot fi livrate în 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

3. Datorită stockout și de sărbători, unele comenzi pot avea nevoie de câteva zile pentru a fi livrate decât de obicei.Vă rugăm să fie pacient!

4. Livrăm doar elementul a confirmat pentru adrese, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine se potrivește cu adresa de livrare.

5. Optional transport moduri: www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim,China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS, etc

1. Ne puteți contacta și apoi trimite produsul înapoi la noi în termen de 7 zile după ce produsul a fost livrat.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, vom considera că a folosit și nu va oferi o rambursare sau Înlocuire.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.Pe lângă asta, trebuie să ne furnizați un transport număr de urmărire și specifice motiv de retur.

3. Va vom oferi o rambursare sau retrimite un înlocuitor în conformitate cu anumite condiții și după ce-l returna.

4. Vom suporta toate taxele de transport dacă produsul este rupt sau nu este conform descrierii de pe pagina de produs link-ul.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!

1. Scopul nostru este de a asigura că toți clienții sunt mulțumiți cu produsul și serviciul nostru.

2. Ne exprimam speranta ne puteți lăsa un perfect 5 stele feedback-ul pozitiv, dacă vă place articolul.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a va deschide un litigiu sau lăsați-ne un feedback-ul negativ și atunci va vom oferi cea mai bună soluție.

1. Bine ati venit la magazinul nostru!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager sau E-mail dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre și servicii!

2. Mesajele vor fi ascultate acum și e-mailurile vor fi răspuns în 2 zile lucrătoare.Vă rugăm să retrimiteți lucrarea de mesaje sau e-mailuri dacă nu primiți răspunsul nostru!

3. Programul nostru de lucru: 9:00-18:00 (GMT+8) de luni până sâmbătă

Etichete: optibay, ticker, display emulator, 4 gb placa video, hdmi adaptor null, mico hdmi adaptor, asic miner, punte de tarot, dummy hdmi plug, hdmi, mini vga.

Fisa tehnica

Pachet No
Tip PCI-E Coloană
Numărul De Model TSR460
Funcția 2 VGA Dummy Plug
Origine NC(de Origine)
Produse De Stare Stoc
Nume De Brand TISHRIC
Funcția 1 De blocare a ecranului comoara

Recenzii

Scrie o recenzie

TISHRIC 10buc Aur HDMI VGA Dummy Plug de Afișare Virtuală Emulator Adaptor DDC Edid Suport 1920x1080P placa Video Minerit BTC Miner

TISHRIC 10buc Aur HDMI VGA Dummy Plug de Afișare Virtuală Emulator Adaptor DDC Edid Suport 1920x1080P placa Video Minerit BTC Miner

Produse similare: