K289 Profesionale Manual De Perii Machiaj Albastru Veveriță Păr De Capră Mică De Evidențiere Perie Mâner Alb Cosmetice Make-Up Perie

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.92lei

-5%

43.08lei

Distribuiti

Informatii

Saikoho calitatea păr de capră plus albastru cu par de veverita, foarte moale pe piele.Un mic perie cu role conice de păr, ofera un bun control pentru evidențierea.Ridica unele evidenția cu pulbere cu sfaturi de păr, ușor se aplică pe zona T, obraji, bărbie zone sau arcul lui cupidon.Ar putea fi, de asemenea, utilizat pentru amestecarea fardului de pleoape.Dimensiune: întreaga lungime 162 mm; lungimea parului 24 mm; părul latime 13 mm.Vă rugăm să permiteți aproximativ 1 mm de eroare din cauza manuală de măsurare.

Metoda 1: Arde-l, dacă miroase a ne arde de păr uman, atunci este naturala a parului; daca miroase a ne arde de plastic, apoi se par sintetic.Metoda 2: se Spală, după uscat, par sintetic va fi aproape la fel ca înainte, dar par natural va primi pufos dacă nu-l modeleze.Sfaturi: Dacă nu doriți ca parul natural de a fi prea pufos, vă rugăm să-l încheie cu tesutul facial după spălare, și, de asemenea, pentru perie mare, ai putea folosi brush guard net care ne trimite să-l modeleze.

Pentru parul nostru natural perii, deși am încercat să se ocupe de ea, dar ei încă mai au un pic naturală a părului de animale miros, și va dispărea în timp util, vă rugăm să ia în considerare dacă ai putea să-l accepte sau nu, de asemenea, ai putea folosi un pic de Confort, să-l spele și să acopere mirosul.

Curățați perie înainte de a utiliza prima dată.Pentru curățare de zi cu zi de rutină, luați în considerare utilizarea o ușoară perie aspirator.Utilizați următoarele metode pentru a ține pensula curata.Vă recomandăm de curățenie săptămânal. 1. Utilizați jet de apă caldă, (fiind atenți să nu se scufundă complet baza de peri) pentru a scăpa de cât mai multe produse posibil.Încercați să utilizați degetele pentru a scăpa de orice biți depuse spre baza perie de cap. 2. Puneți un bob de mazăre picătură de perie de curățat(sau orice lotiune de curatare usoara ca sampon pentru copii), în palma ta. 3. Rotiți peri în demachiant într-o mișcare circulară, până când peria este pe deplin spume. 4. Clătiți perii, stoarcere de la baza la sfaturi pentru a elimina excesul de apă. 5. Repetați până când apa se execută limpede și tot machiaj este eliminat din perie. 6. Remodela perilor la forma lor originală și apoi utilizați o cârpă fără scame să se usuce fiecare dintre perii, sau puteți să le usuce la aer și puneți-le pe o cârpă.Puteți, de asemenea, ușor perie cu peri pe un prosop de hârtie pentru a elimina acumularea.Sau puteți folosi o perie plasă de protecție pentru a menține forma perie atunci când peria este aproape uscat.Sfat: Spălați perii pe timp de noapte, astfel încât acestea sunt uscate și gata de utilizare în dimineața.

Etichete: el perii, păr de capră machiaj perie din lemn, alb makeul perii, cosm, cerneală de amestecare instrumente mixt, coreeană set de machiaj, ruj multicolor, pensulă machiaj, lot de pensule machiaj profesional, pandantiv veveriță.

Fisa tehnica

Material Mâner Lemn
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model H001975289
Perie Material Păr De Capră
Tip De Element Pensula De Machiaj
Numărul de Bucăți O Unitate
Folosit Cu Evidențiere Perie

Recenzii

Scrie o recenzie

K289 Profesionale Manual De Perii Machiaj Albastru Veveriță Păr De Capră Mică De Evidențiere Perie Mâner Alb Cosmetice Make-Up Perie

K289 Profesionale Manual De Perii Machiaj Albastru Veveriță Păr De Capră Mică De Evidențiere Perie Mâner Alb Cosmetice Make-Up Perie

Produse similare: