Vioara Suna Gaura Umidificator F Gaura Umidificator Panou Umidificator

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.34lei

-24%

17.57lei

Distribuiti

Informatii

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } nume Produs: vioara gaură de sunet umidificator

Model: General

Funcția: atunci Când vremea este uscată, umidifica vioară pentru a preveni pian bord la deformare și fisurare.

Următoarele două situații trebuie să fie utilizate:

De la sud la nord, mediul a devenit brusc uscat.Încălzire în timpul iernii, aer condiționat, cameră de podea deschisă de încălzire, umiditate scăzută a aerului, uscat.

Instrucțiuni:introduceți umidificator în apă curată și scoateți-l după câteva minute.Stoarce excesul de apă din partea de sus, astfel încât umidificator nu va picurare, și apoi ștergeți umezeala de pe suprafața de umidificator.Introduce umidificator în corpul de pian de la F gaura, umidificatorul va evapora în mod natural în apă încet, vă rugăm să umidifica picioare de la interior spre exterior.

Culoare:albastru

Material:Cauciuc + burete

Dimensiuni:Lungime: 30cm

Conținutul Pachetului:

1*sunet de vioară gaura umidificator

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: vioara, maestru de vioară, aroma difuzor de cactus, manual de vioară, aroma portabil, violon, difuzor de aer baterie, aer difuzor, aroma difuzor manual, 4 vioară.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Vioara Suna Gaura Umidificator F Gaura Umidificator Panou Umidificator

Vioara Suna Gaura Umidificator F Gaura Umidificator Panou Umidificator

Produse similare: