Mini 6 În Lanț fierăstrău Electric cu O singură mână fără Fir Drujba Pentru Ramura de Copac din Lemn de Tăiere pomi Fructiferi Tăiere Logare 24V 550 W

Produs nou

1 Produse

In stoc

102.31lei

-32%

150.47lei

Distribuiti

Informatii

Mini 6 În Lanț fierăstrău Electric cu O singură mână fără Fir Drujba Pentru Ramura de Copac din Lemn de Tăiere pomi Fructiferi Tăiere Logare 24V 550 W

Puncte: 1、Upgrade cu O singură mână Drujba: Acest mini drujba cantareste doar aproximativ 0,7 kg și are un ghid extins placă de aproximativ 6 centimetri.Cu o lungime totală de aproximativ 35cm si un upgrade capac de protecție, femeile pot controla cu ușurință și de a folosi, și nu va fi obositor să lucreze pentru o lungă perioadă de timp.

2、Eficientă de Tăiere: electric lanțul de ferăstrău poate ajuta să rezolve probleme de modă veche de logare și de a îmbunătăți considerabil eficiența de lucru.Ferăstrău electric durează aproximativ 10 secunde pentru a tăia lemn cu un diametru de aproximativ 15 cm.Acest ferăstrău electric este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, copac pruning, și de grădinărit.

3、Puternică Putere: litiu baterie acumulator ferăstrău cu lanț adoptă de înaltă calitate ghid de lanț, care a fost profund stins pentru a asigura buna tăiere.Dinti de lemn de proiectare poate face drujba blocat pe ramuri, și tundere și tăiere sunt mai eficiente și mai rapide.

4、Modernizate Protecția Design Bord și cu Viteză Variabilă: protecția bord pot bloca stropire moloz, și lanțul de ferăstrău comutator poate satisface diferite nevoi de constructie viteza infinit variabila, rapid sau lent, pentru mai detaliată tăiere și o mai bună protecție de copaci.

5、Design Ergonomic: Acesta poate fi ținut cu o singură mână și de mână mâner pentru a fi ușor de transportat.Ferăstrău electric are un non-alunecare mâner de design, care este foarte confortabil să dețină și nu va fi obositor pentru ore lungi de muncă.

Caracteristici:

1. Upgrade-ul cu O singură mână Drujba: Acest mini drujba cantareste doar aproximativ 0,7 kg și are un ghid extins placă de aproximativ 6 centimetri.Cu o lungime totală de aproximativ 35cm si un upgrade capac de protecție, femeile pot controla cu ușurință și de a folosi, și nu va fi obositor să lucreze pentru o lungă perioadă de timp.

2. Tăiere eficientă: electric lanțul de ferăstrău poate ajuta să rezolve probleme de modă veche de logare și de a îmbunătăți considerabil eficiența de lucru.Ferăstrău electric durează aproximativ 10 secunde pentru a tăia lemn cu un diametru de aproximativ 15 cm.Acest ferăstrău electric este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, copac pruning, și de grădinărit.

3. Puternic Putere: litiu baterie acumulator ferăstrău cu lanț adoptă de înaltă calitate ghid de lanț, care a fost profund stins pentru a asigura buna tăiere.Dinti de lemn de proiectare poate face drujba blocat pe ramuri, și tundere și tăiere sunt mai eficiente și mai rapide.

4. Protecție de Design Bord și cu Viteză Variabilă: protecția bord pot bloca stropire moloz, și lanțul de ferăstrău comutator poate satisface diferite nevoi de constructie viteza infinit variabila, rapid sau lent, pentru mai detaliată tăiere și o mai bună protecție de copaci.

5. Design Ergonomic: Acesta poate fi ținut cu o singură mână și de mână mâner pentru a fi ușor de transportat.Ferăstrău electric are un non-alunecare mâner de design, care este foarte confortabil să dețină și nu va fi obositor pentru ore lungi de muncă.

Caietul de sarcini:

Stil: extins de 6 inch cu o singură mână drujba

Caietul de sarcini: reglementările Britanice, Europene, regulamentele, reglementările Americane

Culoare: negru, albastru

Baterie: 550 (w)

Tensiune de alimentare: 24V

Produs net în greutate: aproximativ 0,7 (KG)

Greutate pachet: aproximativ 1350g

Placă de ghidare lungime: aproximativ 6 cm

Lanțul de viteza: 5m/s

Lanț: lectură rapidă de ajustare

Motor: magnet puternic motor

Domeniul de aplicare: pomi fructiferi tăierea și exploatarea

Lista De Ambalare:

Ferăstrău Electric*1

Baterie*1

Încărcător*1

Șurubelniță*1

Cheie*1

Etichete: drujba moara portabil, mini lemn, fierastraie, ferăstrău lemn, portamill portabil drujba moara, 4x6 cm, minipresso, circular mini văzut, airsoftgun, electr văzut, crema congelator.

Fisa tehnica

Caracteristica 5 Mini Drujba
Caracteristică 1 electric de tăiere văzut
Funcția pomi fructiferi tăierea și exploatarea
baterie 550 (w)
Lanț lectură rapidă de ajustare
Caracteristică 3 Gradina De Logare
culoare negru, albastru
Lanțul de viteza 5m/s
Caracteristică 2 Prelucrarea Lemnului, Ferăstraie Electrice
Caracteristică 4 Electrice ferăstrău cu lanț
motor drive puternic motor cu magnet
Caracteristică 6 Fără fir drujba
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Mini 6 În Lanț fierăstrău Electric cu O singură mână fără Fir Drujba pentru Copac
Tensiune 24V

Recenzii

Scrie o recenzie

Mini 6 În Lanț fierăstrău Electric cu O singură mână fără Fir Drujba Pentru Ramura de Copac din Lemn de Tăiere pomi Fructiferi Tăiere Logare 24V 550 W

Mini 6 În Lanț fierăstrău Electric cu O singură mână fără Fir Drujba Pentru Ramura de Copac din Lemn de Tăiere pomi Fructiferi Tăiere Logare 24V 550 W

Produse similare: