HYS Yagi Antenă UHF 400-470mhz 5 Elemente 9 dBi 100W Antenă Stație de Bază Pentru BaoFeng Kenwood Radio Motorola

Produs nou

1 Produse

In stoc

165.03lei

-29%

235.73lei

Distribuiti

Informatii

Caietul De Sarcini Principale

Gama De Frecvență:400-470 MHz

Impedanta:50Ω

VSWR:<1.5

Gain:9dBi

Polarizare:Verticală

Conector: SL16 de sex feminin(UHF FEMININ)

Putere maximă de Intrare-watts: 100 W

Dimensiune:725mm(L)*280mm(W)*10mm(H)

Notă:

Aceasta este o piscină în aer liber antena Yagi numai.Nu lucrez singur.Ai nevoie de un radio mobile/Doi-way radio/walkie talkie Amplificator de Semnal pentru a lucra cu aceasta antena.

Descriere Produs

1. HYS UHF Antena Yagi pentru utilizarea cu repetor sisteme de date radio, stații de bază, radio mobile, radio etc. Antena Yagi va crește în mod semnificativ gama de dispozitiv.

2. Aliaj de aluminiu material: HYS TC-YG05 antena este fabricat din materiale durabile pentru a rezista la condiții meteorologice diverse, în scopul de a oferi lungă durată de viață a produsului.

3. HYS UHF Antena Yagi pentru utilizarea în aer liber și rezistent la apă; ușor de transportat și de folosit, corpul Antena Yagi o face extrem de rezistentă la utilizarea în aer liber.Nominală viteza vântului 60/m.

4. Acest portabil de înaltă performanță din aliaj de aluminiu UHF antena Yagi este potrivit pentru aproape toate walkie talkie cu frecvență UHF și antena de emisie-receptie ar trebui să fie detașabile.

5. Acesta poate crește foarte mult distanța de comunicare, pentru a îmbunătăți calitatea comunicării.Potrivit pentru pasionații de radio, oameni cu cerințe ridicate de comunicare wireless de calitate și la distanță.

6. Această antenă este ușor și robust, ușor de configurat.

7. Această antenă este compatibil cu walkie-talkie cu frecvență UHF.Retevis RT1 RT3 RT3S RT5 RT5R RT5RV RT29 RT87 RT50 RT81 RT82 RT83 RT84, BaoFeng UV-5R 888S etc. Icom,Kenwood,motorola etc.

8. UHF antena Yagi este cel mai popular tip de antenă direcțională în uz astăzi.De 9dBi 400-470Mhz în aer liber Antena Yagi oferă 40 de grade în plan Vertical și 58 de grade pe Orizontală 3dB Azimutului.

Caracteristici:

1.High gain

2.Puternic direcționalitatea

3.Puternic anti-bruiaj

4.Dai seama de comunicare la distanță

5.Construcție simplă și ușor de asamblare și demontare

6.Usor si robust, usor de configurat

Pachetul Inclusiv:

1* TC-YG05 Antena(Inclusiv toate componentele prezentate în imagini)

1* Manual De Instalare

(Nu Include: cablu coaxial și radio.)

Notă:

Yagi antenă operează fără a fi nevoie de o pregătire în cele mai multe cazuri.Cu toate acestea, puteți antenă terestră prin conductorul exterior de conector și cablu, sau prin hardware-ul de montare, vă recomandăm să instalați un protector de supratensiune de trăsnet între Yagi și un dispozitiv pentru a preveni un fulger la antena de la deteriorarea dispozitivului și echipamente.

Etichete: antena uhf vhf, vas de diamant antena, kenwood radio, de sex masculin baofeng antena, telefon nokia, extern antena yagi, walki talki, mare antena uhf, baofeng bf uv s9, conector pl259.

Fisa tehnica

Numărul De Model TC-YG05
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Antena
Nume De Brand HYS

Recenzii

Scrie o recenzie

HYS Yagi Antenă UHF 400-470mhz 5 Elemente 9 dBi 100W Antenă Stație de Bază Pentru BaoFeng Kenwood Radio Motorola

HYS Yagi Antenă UHF 400-470mhz 5 Elemente 9 dBi 100W Antenă Stație de Bază Pentru BaoFeng Kenwood Radio Motorola

Produse similare: