Plin 5D DIY Diamant Pictura Flori de Bujor Vopsele Rotund Burghiu Plin de Acoperire Diamond Kituri de Broderie Fara rama, Cadouri de Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.93lei

-39%

36.53lei

Distribuiti

Informatii

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

Dragi prieteni, din cauza recentei epidemii, au fost prea multe colete în oficiile poștale în diferite țări.După ce coletul este livrat în mod normal, logistica informații nu pot fi găsite într-o perioadă scurtă de timp.Vă rugăm să fiți siguri că parcela este în condiții normale de transport, b ut logistica informații nu pot fi actualizate in timp.În timpul perioadelor speciale, pot exista circumstanțe speciale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Descriere Produs

Descriere:

*1. Material: pictura in ulei pe panza

*2. Model: bujor

*3. Dimensiuni(Aprox): 30 x 40 cm(11.Sezonul 8 episodul 15.7inch)

*4. Tip: fara rama

Caracteristici:

*1. Pictură în ulei panza este bogat în culoare, imaginile sunt mai clare, iar detaliile sunt mai perfectă.

*2. Proiectare terminat și proiectul pot fi păstrate timp de mai mulți ani, fără înmuiere și decolorare.Perfect pentru a decora camera de zi sau dormitor.

*3. Adopta adeziv special pentru a fixa diamant ferm.

*4. Adezivul este ecologic și cu vâscozitate mare.Atâta timp cât diamantul este blocat corect, nu este ușor să renunțe.

*5. Numărul de cub magic diamante rotunde este suficient, nu vă faceți griji cu privire la lipsa de diamante.

Instrucțiuni:

*1. Scoate filmul din panza (rupe doar de pe o parte), margele din numerotate pachete corespund cu graficul de culoare pe partea de desen, pentru a alege culoarea corectă margele pentru a lipi.

*2. După toate diamantul piesele sunt atașate, utilizați o carte groasă sau carton să apăsați pe suprafața de diamante pentru a face mai puternic.

*3. Terminat.

Notă:

Produsul poate varia ușor în culoare și de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Panza

1pack x Strasuri

1 x Punctate Pen

1 x Tra

1 x Adeziv

Imagini De Produs

Detalii Produs

Shippment :

Vă rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine.

Toate comenzile sunt, de obicei, expediate în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare după ce plata este primită.Cu toate acestea, în timpul sezonului de vârf comenzile sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data primirii exclusiv de Vacanta sau zile închis.

Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Retur :

Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.

Garanție :

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție, în cazul în care elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni, Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi, va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii s-ar Putea Nevoie pentru a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Situația de bază de depozit:

Combinate cu caracteristicile de o mare varietate de depozite, diferite bunuri, greutate și dimensiuni, proiectarea și planificarea multi-strat mansarda platforma raft s-a dezvoltat treptat de la un singur acces pentru multi-funcțional de acces, de la un singur raft categorie să o combinație de mai multe raft categorii, astfel încât să îndeplinească diversificat nevoile de stocare de clientii de e-commerce.

Ca urmare a cererii de livrare rapidă, în plus față de design-hidraulic de ridicare a platformei, glisați, de asemenea, pot fi adăugate pentru a evita care afectează viteza de livrare în caz de pană de curent.

Preveni diferite marci de mișcare, și de design specifice cutii pentru clasificare.

Feedback-ul:

Etichete: diy kit de electroni, av diamant picturi, Cadou De Ziua De Nastere, mare puzzle 1000, eevee diamant pictura kit, 5d diamon pictura, homfun diament pictura, diamant vopsea, diamant mozaic, 5d diamant pictura burghiu plin de pătrat calea.

Fisa tehnica

Trei-dimensional Pătrat
Material Rășină
Alte Cutie De Culoare
Laminate Europa
Numărul de Culori 30-45
Tip de en-Gros No
Forma De Diamant RUNDA
Utilizarea Picturi
Stil Modern
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Animale Desene animate
Origine NC(de Origine)
Numere PUNGĂ DE HÂRTIE
Forma Single
Cadru No
Setați Tipul Da
Rășină Plastic
Stil European și American Pastorală
Zona Lipirea Plin
Model Tip scenic

Recenzii

Scrie o recenzie

Plin 5D DIY Diamant Pictura Flori de Bujor Vopsele Rotund Burghiu Plin de Acoperire Diamond Kituri de Broderie Fara rama, Cadouri de Decor Acasă

Plin 5D DIY Diamant Pictura Flori de Bujor Vopsele Rotund Burghiu Plin de Acoperire Diamond Kituri de Broderie Fara rama, Cadouri de Decor Acasă

Produse similare: