RF433 WiFi Perete Inteligent Touch Comutator Fără Fir Neutru Nevoie de Smart Singur Fir, Comutator de Perete Lucra cu Alexa de Start Google 170-250V

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.91lei

-30%

81.32lei

Distribuiti

Informatii

RF433+WiFi Perete Touch Comutator Fără Fir Neutru Nevoie de Smart Singur Fir, Comutator de Perete Lucra cu Alexa de Start Google 170-250V

De Moes

Caracteristici Produs:

1. Fără Fir Neutru Necesare:nu necesita un fir neutru și poate fi ușor de instalat fără reconectare existente sârmă.Pur și simplu înlocuiți vechiul switch-uri pentru a lucra cu diverse dispozitive.Și chiar unic geam panou se potriveste pentru diferite tipuri de stiluri de decorare. (Atenție:O capacitate este o necesitate pentru a fi conectat la ambele capete de becuri pentru condiții normale de muncă.)

2. Singur Live Wire Design:Diferă de cel anterior,single-live wire design fără fir neutru este într-adevăr o soluție de neînlocuit pentru multe case fără fire neutru.Nu mai vă faceți griji despre complex de cabluri.

3. Control vocal:Lucrări cu Alexa si Google Acasa pentru easy voice control dacă mâinile tale nu sunt libere.

4. Control de la distanță: Control aplicații electrice cu "SMART LIFE" app telefon ,oriunde,oricând,atâta timp cât telefonul are un semnal.(O atingere de control panou de perete transmițător comutatorul este, de asemenea, posibilitatea de a controla direct de dispozitive pentru a built-in RF433 .)

5. Setarea Timer:Preia controlul deplin de Casa ta și de Birou de lumini inteligent cu funcția timer de pe App,care detine o 5+1+1 zi programabil program pentru a vă permite să-și planifice timpul exact în avans pentru a activa luminile de pe sau off automat.Auto on/off caracteristică vă oferă opțiunea de numărătoarea inversă de 1 min/5min/30 min/1 oră etc. Notă:Fără fir neutru este necesar,Numai suport 2.4 GHz Wi-F i,Plin garanție de doi ani .Complet Satisfactia dumneavoastra este Obiectivul pentru toți clienții săi.

Atenție: Draga de Nord și america de Sud prieteni, vă rugăm să rețineți că tensiunea de acest produs este 170-2 5 0V înainte de plasarea unei comenzi.

Parametru:

Tensiune de lucru:170V-250V AC

Sarcina de Putere:3-300W/gang (Notă:Dacă este folosit pentru LED sau bec de economisire a energiei,sarcina de putere ar trebui să fie mai mică decât 100W)

Tip Wireless:Wi-Fi 2.4 GHz

RF Frecventa: 433MHz.

RF Standard Cod: 1527

C olor:Alb,Negru,Auriu

Ambalare Listă:

MOES Smart Panou de Sticlă Atingeți Comutatorul(1Pack)

2*Șuruburi

1*Capacitate

Ghid de instalare rapidă

Q&A:

1.Q:am nevoie de fir cu fir neutru?

A:Nu,acest lucru este un singur fir direct de design și fără fir neutru este necesar.

2.Q:am nevoie pentru a cumpara capacitatea de mine?

A:Nu,capacitate este inclus în pachet.

3.Î:am nevoie pentru a activa/dezactiva lumina de fundal indicator privind trecerea în sine?

A:Nu,tu nu ' t nevoie.Acest tip de comutare inteligentă vă permite să controlați cu ușurință lumina de fundal indicator pe Viață Inteligent App telefon de la voi.

4. Q:Pot controla schimb, dacă eu nu sunt acasă?

A:Da, puteți controla de la distanță comutator convenabil și porniți-l on/off oriunde,oricând.

5. Q:Pot programului programul mine?

A:Da,panou tactil de sticlă comutatorul este programabil.Sunteți în stare să program programul liber.

6. Q:D oes acest lucru cu G oogle H ome?

A : Da,o face.Și este, de asemenea, compatibil cu Alexa.

7. Q:am nevoie pentru a cumpara un panou de perete pentru a se potrivi comutator?

O:Nu,nu este nevoie pentru tine de a cumpăra ca e un kit care comutatorul și panoul de perete sunt combinate împreună.

8. Q:Pot aplica acest comutator în America?

A:Nu,tensiune de lucru de acest comutator este de 170-250V,dar, de obicei, American tensiunea de lucru este de 110V,deci se confirma tensiune de lucru în țara dumneavoastră înainte de plasarea unei comenzi.

Etichete: nu neutru smart switch, comutator de perete wifi, nu neutru comutator, plug rf433, homekit mișcare, de la distanță rf433, ușă de blocare inteligent garaj, perete rf433, moe comutator, tasmota comutator.

Fisa tehnica

Starea de Asamblare Gata-de-Go
Sarcina de putere 3-300W/gang
Tip Wireless Wi-Fi 2.4 GHz
Camera Echipat No
Numărul De Model RF433+WIFI Switch
Tensiune De Lucru 170V-250V AC
Frecvență RF 433mhz
Nume De Brand MOES
culoare Alb,Negru,Auriu
Compatibilitate Toate Compatibile
RF Cod Standard 1527

Recenzii

Scrie o recenzie

RF433 WiFi Perete Inteligent Touch Comutator Fără Fir Neutru Nevoie de Smart Singur Fir, Comutator de Perete Lucra cu Alexa de Start Google 170-250V

RF433 WiFi Perete Inteligent Touch Comutator Fără Fir Neutru Nevoie de Smart Singur Fir, Comutator de Perete Lucra cu Alexa de Start Google 170-250V

Produse similare: