OurWarm 6pcs Petrecere de Nunta Pungi Copil de Dus Fată Băiat Bar de Bomboane Ambalare Non-țesute Tote Sac de Halloween Cadou Pungi de Petrecere Copii Decor

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.76lei

-35%

18.10lei

Distribuiti

Informatii

◆PACHETUL INCLUS - 6 buc Asortate Halloween Pungi de Cadouri în 3 stiluri (de dovleac cu "trick or treat", vrăjitoare pe mătură cu "happy halloween", pisica neagra cu "BAU!"), 2 bucăți pentru fiecare, suficient pentru decoratiuni de Halloween ◆De CALITATE PREMIUM - Nostru Portabil Petrecere de Halloween Favoarea Pungi cu Mânere fabricate din material nețesut, care este ușor și reutilizabile, puternice și durabile pentru a deține mai multe elemente de siguranță, ripstop și ușor de transportat ◆HALLOWEEN STILURI - Galben partea de jos imprimate cu un dovleac răul & truc sau trata; violet jos imprimate cu o vrăjitoare pe o coadă de mătură & halloween fericit; portocaliu jos imprimate cu o pisică neagră & BOO, pentru a crea o atmosfera de Halloween ◆DIMENSIUNE și UTILIZARE - Halloween Saci de măsură 8 x 8 x 2în (înălțime mâner nu sunt incluse), suficient spațiu pentru a ține Halloween bomboane, snacks-uri, dulciuri, jucării, cadouri, truc-sau-trata prada sau portbagaj-sau-trata bunătăți și alte obiecte mici ◆DIVERSE OCAZII - Poate fi folosit ca pungi de cadouri, bomboane saci, pungi de depozitare la petreceri, cum ar fiPetrecere de Halloween, petrecere, petrecere de carnaval, petrecere de aniversare sau un eveniment al bisericii, de asemenea, frumos meci de la jocuri obraznic și copii costum de Halloween

OurWarm este un furnizor profesionist de o varietate de decoratiuni de partid, favoruri și consumabile - Nunta, Ziua de nastere, Copilul de Duș, cabină de Duș de Mireasă, Petrecere a Burlacelor, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, de Absolvire, Mexican, Petrecere, Petrecere Hawaiian, Toamna, Ziua Recunostintei, Halloween, Craciun, Decor Acasă și Mai mult.

Caracteristică:

Ceea Ce Veți Obține

6 x Halloween Non-țesute Saci ◆(2 x Dovleac Pungi de Cadouri) ◆(2 x Vrăjitoare Pungi de Cadouri) ◆(2 x Pisică Neagră Pungi de Cadouri)

OurWarm Halloween Non-Țesute Truc sau Trata Pungi de Cadouri

◆Multi-color Design ◆Fond galben cu un dovleac portocaliu exprimare. ◆Fundal violet cu negru, o vrajitoare de zbor exprimare. ◆Fundal portocaliu cu o pisică neagră exprimare.

Vreau un sistem unic de Halloween petrecere tematica?Obosit de pungi de cadouri sau petrecere de Halloween consumabile în stil normal?În căutarea pentru unul special?

◆Noastre non-țesute pungi de bomboane sunt în clasic de Halloween culori, inclusiv galben, negru și violet, care contribuie la tema Halloween, suficiente culori și stiluri pentru tine de a alege, potrivit atât pentru băieți și fete. ◆Aceste Halloween trata saci caracteristica iconic infricosator de sezon modele inclusiv dovleac, vrajitoare, pisica neagra, fantoma, lilieci, paianjeni, panza de paianjen, foarte reprezentativ pentru a crea o atmosfera de Halloween. ◆Halloween truc sau trata saci goodie au spațiu suficient pentru a ține bomboane, jucării, cadouri sau alte favoruri!Poate fi folosit ca petrecerea de Halloween favoarea pungi de cadouri sau pur și simplu utiliza pentru cumpărături în timpul infricosator sezon.

Material Durabil-De Înaltă Calitate

Halloween truc sau trata pungile sunt fabricate din înaltă calitate, non-țesături sub imprimare si vopsire proces, arată frumos și delicat.

Mânere Solide

Cu mânere solide nu se va rupe, ușor pentru tine să dețină, și pungi sunt pliabile pentru a transporta în jurul valorii de convenabil.Sudate non-țesute de construcție.

Utilizarea De Zi Cu Zi

Aceste non-țesute tote pungi va dura mult timp trecut Halloween-ul și pot fi refolosite pentru tot felul de lucruri cum ar fi cumpărături, toting în jurul valorii de lucrurile de zi cu zi, etc.

Ne-ar dori pentru a vedea produsele noastre in utilizare

1. Vă rugăm să trimiteți-ne fotografii ale produselor în utilizare prin comentariu sau conversații. 2. Cele mai bune poze vor fi postate pe site-ul nostru. 3. Dacă imaginile sunt selectate, vom da unul dintre produsele noastre de cadou in al doilea ordin.

Despre Transport

Transport gratuit pentru cele mai multe dintre țări.Cele mai multe elemente ne va livra în termen de 3-7 zile lucratoare de la plata.Metoda de transport maritim 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este fără internațională număr de urmărire, care nu pot fi urmărite în cazul în care parcela frunze China. 2. Pentru mai Rapid și mai Sigur de livrare, vă recomandăm să selectați expediere prin China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket sau www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale sau instabil factori(de exemplu.g.locale grevă, de vreme extreme...) Dacă nu ați primit elementul cadrul protecție timp de livrare, vă rugăm să ne contactați, vom verifica și de a răspunde cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Etichete: ambalare saci de vânzare cu amănuntul, ambalarea în vrac saci, goblin rășină, puternic ambalare saci, mătase ceara, geantă de umăr, orc rășină, lizardman, celebrul designer de brand de genti pentru femei din piele genti longchamp, idg.

Fisa tehnica

utilizarea 4 Halloween pungi pentru bomboane
Numărul De Model W-TGD-WFB-CS-6
6 Bomboane pungă de hârtie
Nume De Brand ourwarm
utilizare 7 Pungi de hartie pentru bomboane
Utilizarea de 8 Petrecere de Halloween trata saci
Material non-țesături
Utilizare 11 Hârtie trata saci
utilizare 1 Halloween saci de favoarea
Utilizare 9 Hârtie trata saci
utilizați 3 Pungi De Bomboane
Ocazie Aniversare
utilizare 5 Pungi De Cadouri & Ambalaj Consumabile
Numărul de Pc-uri 6pcs
model Desene animate de animale
Utilizare 10 decor de halloween
utilizați 2 PUNGĂ DE HÂRTIE

Recenzii

Scrie o recenzie

OurWarm 6pcs Petrecere de Nunta Pungi Copil de Dus Fată Băiat Bar de Bomboane Ambalare Non-țesute Tote Sac de Halloween Cadou Pungi de Petrecere Copii Decor

OurWarm 6pcs Petrecere de Nunta Pungi Copil de Dus Fată Băiat Bar de Bomboane Ambalare Non-țesute Tote Sac de Halloween Cadou Pungi de Petrecere Copii Decor

Produse similare: