Femei Sexy Casual V Gât Vrac Costum Costume Costume FEMEI Romper Petrecerea Doamnelor Romper de Lungă fără Mâneci Salopeta S-XL

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.29lei

-42%

59.15lei

Distribuiti

Informatii

Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

Sfaturi cald de la negustori:

vă rugăm să luați două minute să citiți înainte de cumpărare)

1.Transport:

Recomandat pentru a alege E-pachete de expediere (de obicei 10-20 de zile livrate),Vanzatori Mod de Transport maritim este Deconectat de Logistică(de obicei 30-60 de zile livrate),sistemul poate afișa informații de logistică,dar pachetul încă pe drum,așa că nu vă faceți griji,veți primi pachetul.Aceasta este lumea logistica query-ul:https://www.17track.net/zh-cn puteți introduce de transport număr de ordine pentru a urmări comanda dumneavoastră.

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge,vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.deci banii nu vor merge la contul meu.

2.Pentru en-gros și picătură de transport maritim

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care dureaza doar 5-10 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem expedia bunurile la clienți, direct și obiceiul de a pleca de informații despre noi.

3 .Politica De Rambursare

Produsele primite sunt incomplete.

Produsul primit este rău sau calitatea nu este în concordanță.

Produsul din colet nu este în conformitate cu produsul.

4 .Sperăm pentru a obține feedback-ul dvs., cele mai bune urări

Sperăm că vă puteți lăsat feedback pozitiv dupa ce a primit bunurile.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și 5 stele feedback-ul cu imagini este foarte apreciat pentru noi.Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute pe www.primaria-urzicuta.ro , vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

În cele din urmă, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați proprietarul.WhatsApp:+8615056553706. Wechat: 15056553706.

Etichete: bodi costume de baie, salopeta chic, pentru femei de ansamblu, bob femeie vladan, salopeta de vara largi largi picior, sclipici salopeta pentru femei, alb halter salopeta albastru, abdl vladan, 3d număr de casă, salopeta casual femei de sex feminin.

Fisa tehnica

Model Tip cu dungi
Nume De Brand hirigin
Se Potrivesc De Tip Vrac
Decor NICI unul
Stil Casual
Material Poliester
Tip Salopete
Tesatura Tip Postav

Recenzii

Scrie o recenzie

Femei Sexy Casual V Gât Vrac Costum Costume Costume FEMEI Romper Petrecerea Doamnelor Romper de Lungă fără Mâneci Salopeta S-XL

Femei Sexy Casual V Gât Vrac Costum Costume Costume FEMEI Romper Petrecerea Doamnelor Romper de Lungă fără Mâneci Salopeta S-XL

Produse similare: