Portabil Praf Mască De Unică Folosință Caz De Unică Folosință, Măști De Față Container De Unică Folosință, Mască De Depozitare Cutie De Depozitare Organizator Schowek

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.29lei

-36%

19.49lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru

Să se bucure de minunile naturii împreună!

Caracteristici:

1.Introducerea pe masa de dressing pentru a stoca de Unică folosință, Măști de Față, tampon de bumbac și machiaj de bumbac.

2. Capac de praf de design, praf dovada și rezistent la umiditate, protejează elementul stocate în acesta.

3. Poate de Depozitare 3-5pieces masca de fata.

4. Fabricat de înaltă calitate din polipropilenă, cutia este non-toxic si inodor și are suprafață netedă.

5.Cutia este folosit pentru a stoca măști pentru a le menține curate.Ea poate fi realizată cu tine.

Descriere: masca cutie poate fi plasat pe un dulap pentru a stoca măști de unică folosință.Transparent capac de praf design protejează elementele stocate în ea de praf și umezeală.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Masca Cutie De Depozitare

Material:Rasina

Dimensiuni:19*11*1.2 cm/7.48" x 4.33" x 0.47" (Aprox.)

Greutate: aproximativ 75g

Pachetul Inclus:

1 x Masca Cutie de Depozitare (Masca Nu sunt Incluse)

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

★ ★despre noi

◆ Despre linia noastră de producție

De stat-of-the-art tehnologia de producție și de stat-of-the-art echipamente de producție se pot întâlni oricare din nevoile dumneavoastra pentru sporturi în aer liber echipament de

◆ Despre depozitul nostru

Spațiu de stocare mare, rezonabil echipamente, îngrijite de planificare, pot garanta calitatea și cantitatea.

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: ekoa cutie, decor modern, masca salva, pastila pastile cutie, pot gunoi, bin gunoi, tort lumânare lotus, cutie masca, cutie scurt, masca de joker caz.

Fisa tehnica

Capacitate 12L
Caracteristică Aprovizionat
Technics Lucios
Forma Dreptunghi
dimensiune produs 19 * 11 * 1.2 cm
Produs 2 Trusa Medicala
Stil Modern
Numărul De Model JJ209840
Plastic Tip PE
Produs 1 Organizator De Birou
Produs Organizator Haine
Sarcina 100 kg
Grilaj De Cantitate 1
Caietul de sarcini 21*14*8cm
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Utilizarea Cheltuieli diverse
Material Plastic

Recenzii

Scrie o recenzie

Portabil Praf Mască De Unică Folosință Caz De Unică Folosință, Măști De Față Container De Unică Folosință, Mască De Depozitare Cutie De Depozitare Organizator Schowek

Portabil Praf Mască De Unică Folosință Caz De Unică Folosință, Măști De Față Container De Unică Folosință, Mască De Depozitare Cutie De Depozitare Organizator Schowek

Produse similare: