Sclipici Aur de Hârtie de Argint, Cutii de Cadouri Ambalare de Nunta Petrecere Cutie de Cadou eco friendly Cutii de Bomboane pentru Nunta 10buc/lot

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.94lei

-29%

18.47lei

Distribuiti

Informatii

Dimensiuni cutie: 5*5*5 cm

Material:Carton Culoare:Verde, Albastru Umple cutii cu cookie-urile, ciocolata, popcorn,sapun etc, Perfecta pentru orice ocazii, cum ar fi nunți, zile de naștere, cabină de duș de mireasă, botezuri, logodne, aniversari, de valentine ' s day, petrecere etc

Dacă aveți orice întrebări(Preț,cost de transport si timpul de livrare) despre produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face cele mai bune noastre de a coopera cu tine.Să aveți o zi bună :)

Pachetul De Livrare

1. Elemente vor fi verificate și ambalate înainte de livrare pentru a se asigura că clienții noștri primesc elemente în stare bună.

2, de obicei, după ce ai plăti pentru, www.primaria-urzicuta.ro are nevoie de 24 ore pentru a revizui fonduri, putem doar să rulați comanda după analiză financiară este finalizată.

3, livrăm doar pentru a confirma comanda.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.Vă rugăm să asigurați-vă că orașul și codul poștal sunt corecte, pentru a evita întârzieri în livrare.

4. Servicii de transport timp este furnizat de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Trafic poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit pachetul la timp estimat de livrare, vă rugăm să ne contactați și vom urmări bunurile și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

Cumpărătorul Lectură (IMPORTANT)

1. Mai Sus, Data De Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Va Fi Amânată De Sărbători, Festivaluri,Vreme Rea, Vamale, Etc.

2. Puteți verifica China post air mail/UPS/DHL/FEDEX logistica de actualizare de mai jos link-ul (Economice logistica nu poate găsi întregul proces de logistică, doar logistică din China și logistică după atingerea țara de destinație

3.Timpul de sosire a transportului maritim este numai pentru referință.Dacă este un ordin urgent, puteți alege cel mai rapid de transport maritim sau contactați vânzătorul pentru consultare.

Sfaturi:

Acest element este localed în china , vă rugăm să comandați cel puțin o lună mai devreme decât data programată petrecerea data.

China post obișnuit Pachet mic este nu poate fi urmărit, dacă doriți să urmăriți coletul, vă rugăm să alegeți china post aer înregistrat mail metodă de transport maritim.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse, nu taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Etichete: eco, mermaid partidul cutie, eco logo-ul de ambalare cutie, flori trandafiri cutie, cutie pach, halloween nunta cutie de cadou, christy cutie, cutie cu fereastra, bărbați cadouri cutie, min cupcake cutie.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Numărul de Pc-uri 10buc
Dimensiune 5*5*5cm
Tip Cutie Cutii de cadouri pentru evenimente
Tip De Element Petrecere De Nunta De Aprovizionare
Caracteristică 4 Nunta favoruri cutie
Caracteristică 1 Nunta cutie de hârtie pentru bomboane
Nume De Brand nu dower
model Culoare Solidă
Caracteristică 2 Favoruri de nunta decoratiuni
Ocazie eveniment & consumabile partid
Caracteristica 5 tort de nunta cutie
Numărul De Model A1-10
Material Carton
Caietul de sarcini 10pcs one opp bag
culoare Argint Aur Multi-color
Caracteristică 3 cadou cutie de ambalaj

Recenzii

Scrie o recenzie

Sclipici Aur de Hârtie de Argint, Cutii de Cadouri Ambalare de Nunta Petrecere Cutie de Cadou eco friendly Cutii de Bomboane pentru Nunta 10buc/lot

Sclipici Aur de Hârtie de Argint, Cutii de Cadouri Ambalare de Nunta Petrecere Cutie de Cadou eco friendly Cutii de Bomboane pentru Nunta 10buc/lot

Produse similare: