Vibratorul clitoridian G Spot Portabil Vibratoare C Forma Stimulator Adult Sex Jucarii cu Control de la Distanță pentru Femei și Cupluri

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.89lei

-57%

162.55lei

Distribuiti

Informatii

Despre Produse:

1 ---------Telecomanda Wireless - Vibrator pentru Clitoris purta și flirt, controlat în totalitate de către partenerul tau prin control de la distanță

2 --------- Ambele brațe sunt flexibil - foarte confortabil si flexibil de arme, care sunt ușor să se adapteze și se potrivesc corpului tau.

3 ---------- Super Mut - sunetul este sub 40dB, chiar și în public, că nu va fi găsit.

4 ---------- rezistent la apa - rezistent la apa IPX7, pentru a evita utilizarea în apă.

Despre garantie :

Dacă elementul nu corespund descrierii sau sunt defecte, o rambursare completă va fi dat. (Nu ezitati sa dau comentarii rău sau neutru comentarii, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, credem că schimbul va permite să obțineți rezultate mai bune.)

despre acel produs

Toate produsele sunt 100% noi, disponibil și atent verificate inainte de livrare.

Toate produsele sunt realizate medicale, materiale de calitate, 100% în condiții de siguranță și inofensiv pentru organism.

Despre livrare

Va vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de țară și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și de alți factori.Dacă nu ați primit comanda la timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce ar trebui să fac dacă am întâlni o problemă de produs?

Vă rugăm să folosiți acest produs în conformitate cu manualul produsului.Dacă nu este încă disponibil, vă rugăm să contactați serviciul clienți la timp.Vă rugăm să nu deschideți orice dispute.Credem că comunicarea efectul este mult mai bine.

Despre orele de lucru

Datorită diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajul va fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.vă rugăm să așteptați cu răbdare.

desigur

Ne tratăm clienții ca și prietenii noștri.Sperăm că puteți cumpăra mai multă fericire la noi și vă faceți griji mai puțin.Sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5 stele, comentariu.

Etichete: al meu jucării sexuale, de pluș, sex gay, jucarii sexuale cur extinde, jucărie sexuală, bdsm jucărie, anal, vibrat, sex stroker, erot jucărie.

Fisa tehnica

Metoda De Încărcare USB de Încărcare
Numărul De Model YUG574
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Pachet Confidențialitate pachet
Material produs Piele-friendly silicon
Sugestiv Sexual No
Zgomot Mai puțin de 40 de decibeli
Tip G-Spot
Modul De Vibrație 9 moduri de vibrație
Tip De Element Vibratoare
Material Silicon
Obscene Imagine No
Nivel rezistent la apa IPX 7 impermeabil
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand WOWYES
Dimensiune 10cm
Caracteristicile Produsului U în formă de fluture vibrator

Recenzii

Scrie o recenzie

Vibratorul clitoridian G Spot Portabil Vibratoare C Forma Stimulator Adult Sex Jucarii cu Control de la Distanță pentru Femei și Cupluri

Vibratorul clitoridian G Spot Portabil Vibratoare C Forma Stimulator Adult Sex Jucarii cu Control de la Distanță pentru Femei și Cupluri

Produse similare: