FOTGA 52mm 55mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm 82mm Super Slim Multi-Filmate MC CPL Circular de Polarizare Filtru pentru Lentile aparat de Fotografiat Digital

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.94lei

-9%

46.58lei

Distribuiti

Informatii

FOTGA 52mm 55mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm 82mm Super Slim Multi-Filmate MC CPL Circular Lentile cu Filtru de Polarizare

Acest FOTGAMulti acoperite cu CPL filtru este folosit pentru a crește saturația culorilor, întuneca cerul albastru atât de nori albi iasă în evidență și de a elimina reflexiile de pe suprafețele non-metalice cum ar fi de sticlă sau apă.Aceasta va reduce, de asemenea, moliciune în peisaj cauzate de ceața atmosferică.

Caracteristici si Specificatii:

Ultra subtire 0.5 mm sticlă optică

5mm profil scăzut cadru, dar încă mai au fata filet de a organiza antere filtrul sau capacul obiectivului.

Este un filtru slim și oferă 24 de straturi de acoperire.

PMC: Pro Multi-Filmate

Pro Digital multi-filmate filtre reduce foarte mult aspectul de lens flare și ghosting cauzate de reflexii.

BAF: Negru Almite Cadru

Filtrele sunt dotate cu un negru mat

BRG: Negru cu Ramă de Sticlă

Aceste filtre sunt echipate cu negru cu ramă de sticlă pentru a reduce posibilitatea de lumina care se reflecta de pe margine.

LPF: Low Profile Frame

Ultra subțire filtru de cadre pentru a evita vignetarea pe super-lentile cu unghi larg sunt, de asemenea, conceput pentru a ține un capac de obiectiv.

KEF: Knurling Marginea Cadrului

Aceste filtre sunt echipate cu un drept de moletat margine pentru non-alunecare, atașarea și îndepărtarea ușoară.

Potrivit Pentru:

Toate SLR aparat de fotografiat / camera digitală / cameră video DV cu diametru lentila

Culoare: Negru

Pachetul Inclusiv:

1 x FOTGA Super Slim MC filtru CPL (cu Ambalajul Original)

Efect numai imagini,coletul nu inclusiv camera:

Post-vânzare de Servicii: 7 zile de Returnare a Calității Serviciilor Problemă, Dacă veți găsi orice problemă de calitate sau , vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la livrarea coletului, va vom retrimite un nou produs sau de a returna plata.Orice Alt Motiv pe care doriți să o rambursare Pentru orice motiv,nu vă place sau pur și simplu doresc să se întoarcă, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la livrare a coletelor, să păstreze produsele în starea inițială și să plătească costul de transport maritim de unul singur, vom rambursare completă după primească produsele returnate.Vă rugăm să nu se grăbesc să părăsească feedback-ul sau dispută deschisă, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Etichete: ble9, dmc g3, e620, polarizor b w 82mm, polarizor circular 62mm, filtru polarizor circular 22mm, bmcc, polarizor circular 28mm, feroviar rod, dslr rod.

Fisa tehnica

Numărul De Model F21303
Nume De Brand FOTGA
Caracteristici 1 CPL Circular
Tip Filtru UV
Pachet Da

Recenzii

Scrie o recenzie

FOTGA 52mm 55mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm 82mm Super Slim Multi-Filmate MC CPL Circular de Polarizare Filtru pentru Lentile aparat de Fotografiat Digital

FOTGA 52mm 55mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm 82mm Super Slim Multi-Filmate MC CPL Circular de Polarizare Filtru pentru Lentile aparat de Fotografiat Digital

Produse similare: