2 In1ARGB Controller 4-pin PWM de Control al Temperaturii 5V 3-pin Sincronizare fără Fir Control de la Distanță de Alimentare Hub Bord

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.10lei

-32%

89.86lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1. 2 în 1 Controler: 2 în 1 controlerul este echipat cu un control de la distanță, o placa de baza de sincronizare prin cablu, și o cablului de comandă a temperaturii.În scopul de a rezolva această problemă, efect de iluminare a placii de baza nu este bun, sau placa de baza care nu suporta ARGB de sincronizare pentru a realiza ARGB de sincronizare.

2. Cum să Utilizați: De două părăsit porturile de pe partea stângă sunt iluminat 5V ARGB placa de baza calendarul porturi.Dacă doriți să utilizați sincronizare, vă puteți conecta direct.După conectare, apăsați MB butonul de pe telecomandă timp de 6 secunde pentru a seta sincronizarea.

3. 4 Controlul Temperaturii Canale: 4 temperatura de canale de control de pe părțile laterale stânga și dreapta, roșu de control al temperaturii de interfață trebuie să fie conectat la sistemul de control al temperaturii ventilator, iluminat interfață poate fi conectat la interfata SATA de pe dreapta.

4. Largă de Funcții: hub-ul are o placa de baza RGB funcția de sincronizare (pentru bare de lumină), PWM funcția și puterea ventilatorului.

5. Mai Eficient: ieșire Directă cu interfață de putere, mai expresiv și eficient.

Caietul de sarcini:

Nume: ARGB Controller

Lungimea PWM cablu: aproximativ 40cm/15.75 în

ARGB lungime cablu: aproximativ 60cm/23.62 în

Dimensiune: aproximativ 11*5.6*1.3 cm/4.33*2.20*0.51 în

Interfata:

8 ARGB porturi (5V 3pin)

8 fan porturi (4pin) cu funcția PWM

1x3-pin iluminare 5V ARGB placa de baza sincronizare

Port 1x Placa de baza de control al temperaturii port

Alimentare: SATA

Butonul de comandă la distanță: 21 taste

Notă: în Cazul în care placa de baza nu are suport pentru sincronizare, vă rugăm să folosiți control de la distanță și nu trebuie să se conecteze la sincronizarea prin cablu.

Lista De Ambalare:

1*ARGB Controller

1*Control De La Distanță

1*Cablu PWM

1*ARGB cablu

Note:

1. Datorită diferite afișează și efecte de iluminare, culoarea reală a proiectului pot fi foarte diferite de imagine.Vă mulțumesc!

2. Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 1-3mm.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: unitate de control, control de la distanță pwm, 3 pin conector de alimentare, pi pin bord, consiliul pentru nota, concentrator hub controller, 3pin pwm, led pwm, led dimmer pwm, hub controller ventilatoare.

Fisa tehnica

Cerere Alte
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent Da
Numărul De Model Set de control

Recenzii

Scrie o recenzie

2 In1ARGB Controller 4-pin PWM de Control al Temperaturii 5V 3-pin Sincronizare fără Fir Control de la Distanță de Alimentare Hub Bord

2 In1ARGB Controller 4-pin PWM de Control al Temperaturii 5V 3-pin Sincronizare fără Fir Control de la Distanță de Alimentare Hub Bord

Produse similare: