200 de bucăți de retro conuri de Pin pandantiv aliaj de zinc pandantiv DIY stil European de luare de bijuterii 6835

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.82lei

-30%

56.91lei

Distribuiti

Informatii

Suntem internaționale vânzător din China, timp de transport maritim, uneori, să fie efectuate de mai mulți factori incerte, cum ar fi vremea, accident, sărbători, festivaluri, achiziționarea fastigium etc. Când parcela nu fie primite după termenul de livrare trecut, ne e-mail în primul rând, ne-ar oferi soluția cea mai bună!

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Noi prețuim fiecare client.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să confirmați primirea și lăsați-ne feedback-ul activ(Cinci Stele).

3. În cazul în care mărfurile au nici o problemă.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.Vă dau un răspuns satisfăcător.Vă rugăm să nu ne lăsați feedback neutru sau negativ.

4. Urmatoarea comanda, va Vom oferi cele mai bune preturi, discount, și-a prezentat destul de cadouri

1.Nagative feedback-ul nu poate rezolva problemele,de Comunicații este podul de mintea umană și lumea este întotdeauna frumos sub buna comunicare,deci pls rugăm să ne contactați în cazul în care produsele au o problema.

2, Suntem, de asemenea, recrutare produse distriuber din întreaga lume,Noi va oferim preț rezonabil și pls kinldy să ne contactați dacă sunteți interesat de produsele noastre.Retailer mic sau mare angrosist este binevenit.

puteți amesteca orice produs din magazinul nostru împreună !

putem combina costul de transport maritim pentru tine

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.dacă nu este vina noastră,sper că puteți înțelege

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Etichete: glu arma de moda coase, casa costum de designer, jane iredale citate, plin autocolant j7 pro, verde coliere salopete, gadget copil ziua de nastere, kas smartphone caz, glssses bărbați clasice, toc papusa lol copil.

Fisa tehnica

Stil Trendy
Metale De Tip Aliaj de zinc
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Farmece
Farmecele Tip Conuri De Pin
Material Metal

Recenzii

Scrie o recenzie

200 de bucăți de retro conuri de Pin pandantiv aliaj de zinc pandantiv DIY stil European de luare de bijuterii 6835

200 de bucăți de retro conuri de Pin pandantiv aliaj de zinc pandantiv DIY stil European de luare de bijuterii 6835

Produse similare: