Egiptean Perdea de Duș de Ambesonne Egiptene Antice de Artă Reprezentând Ochi Mozaic Stil de Design Material Decor Baie Set

Produs nou

1 Produse

In stoc

68.26lei

-27%

93.52lei

Distribuiti

Informatii

Descriere produs Material:100% Eco-Friendly fibre de Poliester Culoare: Ca imagine Dimensiune:(WidthxHeight) W90xH180cm W120xH180cm W150xH180cm W165xH180cm W180xH180cm W180xH200cm

W180xH220cm

W180xH240cm

Dimensiuni personalizate:vă Rugăm să Contactați Vânzătorul Înainte de a Plasa Comenzi Pachet incluse:1 buc Perdea de Duș Pretul este pentru 1 bucata de Perdea de Duș Sfaturi: Pentru buna satietate, panouri ar trebui să măsoare de 2-3 ori lățimea de baie vă Rugăm să permită o ușoară abatere din cauza ( 1-3cm ) hemming.Toate elementele sunt de fotografiere reală.Cu toate acestea, monitoare diferite și diferite de luminozitate poate provoca culori pentru a varia ușor.

Despre Transport

1. Vom trimite articole în termen de 1-5 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță) după plata fiind comfirmed de platforma( e produs personalizat, comanda nu poate fi anula dupa 2 zile).

2. Uneori, noi nu ne luăm după datele alese de transport fel, pentru că noi vom alege cel mai eficient mod de transport maritim pentru tine.Să primiți produsul mai repede.

3. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

4.Te rog nu deschide disputa, fără nici o comunicare , e nedrept pentru vânzător .Ne-ar dori să vă ajuta să rezolve problemele .

După Vânzarea De Servicii

1. Dacă produsul nu este la fel de descriere sau rupte pe de tranzit,vă rugăm să ne trimiteți o poză,o va face rambursare completă sau trimite un nou produs pentru tine.

2. În cazul în care parcela lipsă sau unele produse lipsesc ,vă rugăm să contactați și să ne trimiteți imagini noi va retrimite lipsă de bunuri /colet pentru tine sau de a face rambursare completă.

Etichete: maro scaun de acoperire, pragului de ușă mitsubishi, labirint runner caz de telefon samsung galaxy, perdea de duș, ZX3, rochie de cocktail vară, armata kaki tricou, coreea de muncă, perdea din lemn, diy halloween masca.

Fisa tehnica

Dimensiune 70 Inch
model Plante, Animale,Desene Animate
Caracteristica 7 Tipărite Perdea De Duș
Caracteristică 3 decor baie
Caracteristică 8 Picătură de transport maritim
Caracteristică 1 Eco-Friendly
Dimensiune Particularizată Da
Caracteristica 5 Rezistent la apa
Caracteristică Aprovizionat
Caracteristică 6 Inclusiv Cârlige
Caracteristică 2 Aprovizionat
Material 100% Fibre De Poliester Impermeabil
Caracteristică 4 3d Perdele Pentru Baie
Stil America, Europa,Etnice

Recenzii

Scrie o recenzie

Egiptean Perdea de Duș de Ambesonne Egiptene Antice de Artă Reprezentând Ochi Mozaic Stil de Design Material Decor Baie Set

Egiptean Perdea de Duș de Ambesonne Egiptene Antice de Artă Reprezentând Ochi Mozaic Stil de Design Material Decor Baie Set

Produse similare: