Iarna Cald Pulover Guler Barbati Vintage Tricot Trage Homme Casual, Pulovere De Sex Masculin Uza Subțire Tricotate Pulover Solid Jumper

Produs nou

1 Produse

In stoc

52.07lei

-36%

81.36lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la Fabrica Noastră - click pe imagine pentru a vizita pagina de start

Bine ati venit la Anniebritney studio designer, Vizitați Pagina noastră pentru a obține Cupon de reducere.Vă rugăm să faceți clic pe butonul "follow" de pe pagina de start ,veți obține prețuri preferențiale pentru unele produse, dacă sunteți un adept.

Despre Mine - ANNIEBRITNEY

salut, pentru toată lumea!Sunt ANNIEBRITNEY.Am mulți ani de costum a face experiența .După ani de muncă grea, eu sunt un pic celebru în China acum.Vreau ca toată lumea să mă cunoască.Ai vrea sa ma cunosti?Am oferi personalizate costume de servicii .Dacă aveți orice idei ,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Vă Rugăm Sfaturi

Oferim diferite niveluri de Expediere.vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim în funcție de timp. * Vă rugăm să vă asigurați toate detalii(dimensiune/culoare și așa mai departe) inainte de a face comanda.Despre feedback-ul,sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă nu sunteți,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ ca niciunul dintre ei nu poate rezolva problema.Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.Multumesc.

Produs Arată

Elementul include un pulover.Vă rugăm să alegeți dimensiunea se potrivesc din acest dimensiunea diagramă. 1. Aceasta este Dimensiunea Asia, în mod normal 2-3 dimensiuni mai mici decât UE/SUA dimensiune.Dacă purtați UE/SUA marimea L,puteți selecta dimensiunea XXL sau XXXL. 2. Cum este măsurată de mână,de 1-3 cm diferenta este permis (1cm=0.39 inch). 3. Diferite computerul poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare.vă rugăm să permiteți rezonabil diferență de culoare. 4. Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea, vă rugăm să contactați-ne pentru a obține ajutor .

CUMPĂRĂTORII OBSERVA

Despre culoare -Poate exista o ușoară culoare diferite între fotografie și costum terminat,pentru ecrane de Calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între CRT ecran și ecran LCD.Despre timpul de livrare -www.primaria-urzicuta.ro Standard De Transport Maritim: 15-60 De Zile. -China Post de Aer și ePacket: 20-60 Zile.(Brazilia nevoie de 30-90 de zile) -DHL: 7-20 de Zile. -Observație: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.Impozite și taxe -Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.Despre urmări coletul meu -Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en sau http://global.cainiao.com/ (Copiate în browser pentru a deschide) Despre picătură de transport maritim și en-gros -Pentru en-gros, noi va oferim discount. -Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.(Ai nevoie de ceva trimite notă despre picătură de transport maritim.) Despre achiziționarea de protecție timp -Dacă achiziția protecția timpul se scurge, vă rugăm să contactați-ne "din Cauza întârzierile la transport,vă rugăm să extindă data de livrare de 30 de zile." și ne poate ajuta să-l extindă.Despre schimbare dimensiune -Dacă doriți să modificați dimensiunea, noi gratuit pentru tine, dar cumpărătorul nu trebuie să plătească costul de transport maritim.(nu includ dimensiune particularizată) Feedback-ul -Dacă te și place produsele noastre,pozitive evaluarea este apreciat foarte mult și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.Dacă nu mulțumire ,vă rugăm să ne contactați, nu adăugați feedback-ul rău.nu este cel mai bun mod de rezolvare a problemelor.Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.

Etichete: omul pulover, gucci barbati, scaun stil nordic, bărbați pulover, orhidee foto, jumper barbati, gucci, misa, kimono lână, death note pulover.

Fisa tehnica

Maneca Stil Regulat
Cu glugă No
Tip De Element Pulovere
Stil Smart Casual
Technics Plat Tricotate
Model Tip Solid
Lână Standard De Lână
Tip De Închidere NICI unul
Origine NC(de Origine)
Material Acril
Lungime maneca(cm) Plin
Decor NICI unul
Guler Guler
Gen BĂRBAȚI
Grosime STANDARD
Numărul De Model 0025

Recenzii

Scrie o recenzie

Iarna Cald Pulover Guler Barbati Vintage Tricot Trage Homme Casual, Pulovere De Sex Masculin Uza Subțire Tricotate Pulover Solid Jumper

Iarna Cald Pulover Guler Barbati Vintage Tricot Trage Homme Casual, Pulovere De Sex Masculin Uza Subțire Tricotate Pulover Solid Jumper

Produse similare: