Mens De Tungsten Inel De Nunta Formatii De Carbură De Tungsten Nunta Trupa A Crescut De Culoare De Aur Placat Cu Imitat Luminoase Meteorit Inlay

Produs nou

1 Produse

In stoc

43.32lei

-18%

52.84lei

Distribuiti

Informatii

Prduct Descriere: Numele Produsului Barbati Tungsten Inel de Nunta Formatii Unic Carbură de Tungsten Nunta Trupa a Crescut de Culoare de Aur Placat cu Imitat de Argint Meteorit Inlay Material Carbură de Tungsten Model NR.CJTU-1059MT Culoare Rose de aur placat cu Finisaj Lustruit lucios Forma Bombat Dimensiuni banda NE dimensiune 5 la 15 inclusiv jumătate dimensiuni Grosime de 2.3-2.5 mm, Latime 8 mm timp de Livrare 3-7 zile Produse:

Internation Inele Dimensiunea Diagramă de Conversie: Detalii de Ambalare: Fabrica de muncă:

Procesul de producție:

Notificare:

1. Putem face aproape toate tungsten inele și inele ceramice în piață, dacă nu puteți găsi interesat styels din magazinul nostru, vă rugăm să ne trimiteți stiluri sau imagini, putem face de lucru personalizat pentru tine.

2. Putem face inel de dimensiuni de la NOI dimensiuni de la 4 la 17 inclusiv jumătate dimensiuni.Daca ai nevoie de dimensiuni speciale vă rugăm contactați-ne!

3. Pentru unele elemente avem stoc putem livra în termen de 48 de ore, iar pentru elementele nu avem valori, avem nevoie de 3-7 zile pentru a produce, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma timpul de livrare daca ai nevoie de inele de urgență.Customer service:

Serviciul nostru pentru clienți timpul de lucru în China este: 9am la 6pm (Suntem off-duty la sfârșit de săptămână și de sărbători).

Dacă nu obține un răspuns de la noi din cauza de diferenta de timp, vă rugăm să lăsați-ne un mesaj pe www.primaria-urzicuta.ro sau e-mail-ne, noi vă va oferi un prim răspuns în 24 de ore, vă mulțumim pentru înțelegere profundă avans.

Politica de retur:

Fiecare element oferim este susținută de o garanție de 100% satisfacție.Dacă nu-ți place, pentru orice motiv, și calitatea de element este bun, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a reveni sau de a face schimb de instruire, vom face mai bine pentru tine.Elementele trebuie să fie expediate la noi în starea inițială și nedeteriorat, în termen de 7 zile.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback-ul:

1. Feedback-ul dvs. este cea mai mare comoară.Odată ce veți obține elementul si satisface cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul POZITIV de 5 Stele, pentru noi, și noi vom face la fel pentru tine.

2. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, pls contactati-ne înainte de a părăsi un feedback negativ (a pleca de feedback negativ nu poate rezolva problema), vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva și de a da un răspuns satisfăcător!

FAQ:

1. Intrebare: se Poate face personalizat gravura în interiorul inelelor și în afara inelelor?

Răspuns: Da.Fabrica noastra are masina de gravat laser, putem face personalizat gravura în interiorul pentru tine gratuit, și în afara de gravura va fi încasat de la $3.0 la $8.0 depinde de model.

2. Întrebare: Cum pot contacta dacă am întâlni întrebări în timpul cumpărare?

Răspuns: puteți lăsa un mesaj pe www.primaria-urzicuta.ro sau contactati-ne prin intermediul whatsapp +86-18688636088 pentru întrebări urgente.

3. Întrebare: Cum îmi pot confirma dimensiune inel?

Răspuns: vă Rugăm să mergeți la dvs. local de magazin de bijuterii pentru a confirma dimensiunea inel sau dacă știi inelul în alte inele de dimensiune standard alături de NOI dimensiuni, vă rugăm să verificați noastre de mai sus Internaționale Dimensiune Inel Diagramă.

4. Întrebare: Când va nava inele dupa ce plasez comanda?

Răspuns: Elementele vor fi livrate asa cum a promis timp de livrare dupa www.primaria-urzicuta.ro confirmat plata.În mod normal, elementele vor fi ajuns în 15-30 zile lucrătoare după ce a fost postat.Dacă ai nevoie de inele de urgență, vă rugăm să alegeți DHL, UPS sau Fedex, veți primi coletul în jurul valorii de 3-7 zile după ce nava inele.Vă mulțumesc!

Etichete: floare inel starea de spirit, HOBBIT, flori, rose inel barbati, inel, tungsten inel karbide, meteor inel de aur a crescut, kt de tungsten, opal crescut de inel de aur, inel plat pentru bărbați, un fel de inel de nunta seturi.

Fisa tehnica

Inele Tip Verighete
Stil Trendy
culoare Placat Cu Aur Rose
Funcția Alte
Numărul De Model CJTU-1055MT
Setarea Tip NICI unul
Origine NC(de Origine)
Ocazie Nunta
Metale De Tip TUNGSTEN
Forma\model RUNDA
Gen Unisex
locul de origine Guangdong, China (Continentală)
Material Metal
Lățimea Suprafeței De 8mm
Tip De Element Inele
Forma Bombat trupa
Compatibilitate Alte
Fine sau de Moda Moda
Nume De Brand iTungsten Trupa
Finisaj Lustruit lucios

Recenzii

Scrie o recenzie

Mens De Tungsten Inel De Nunta Formatii De Carbură De Tungsten Nunta Trupa A Crescut De Culoare De Aur Placat Cu Imitat Luminoase Meteorit Inlay

Mens De Tungsten Inel De Nunta Formatii De Carbură De Tungsten Nunta Trupa A Crescut De Culoare De Aur Placat Cu Imitat Luminoase Meteorit Inlay

Produse similare: