100/880pcs Bastoane Noi Asamblate Blocuri Copii Stiva Stick Jucarii Inteligente Diferite în Formă de Tije DIY Jucărie pentru Copii E1-5

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.67lei

-40%

42.79lei

Distribuiti

Informatii

Tip: Blocuri de Clasificare: de Asamblare Gen: Unisex Interval de Vârstă: peste 3 ani Material: Plastic Forma Bloc: Stick Meci de Culoare: roșu, galben, albastru și verde culoare se amestecă și se potrivesc pachet: sac de opp Venit într-un băț și forme geometrice sunt amestecate.Caracteristici Beneficii: 1, pentru a dezvolta copilului capacitatea de gândire logică. 2, exercitarea abilități de cooperare, pentru a îmbunătăți hands-on abilitate. 3, pentru a spori capacitatea de a identifica forme, lucruri. 4, pentru a promova coordonarea mana-ochi, stimulează dezvoltarea senzorială. 5, dezvoltarea de gândire creier, cunosc diferite culori.Calitatea este destul de bun un smart bar, lupta plug strâns material de protecție a mediului, fără nici un miros.Puteți fi siguri că copilul pentru a juca, ușor de înțeles, de specialitate exercițiu de mână pentru a realiza o creștere inteligentă.De a promova dezvoltarea creierului, și să se joace copilul imaginație fără margini, nu fix modelul orice Sens cu orice joc.

Despre Plată

1. Există mai multe metode de plată disponibile pe www.primaria-urzicuta.ro.cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

2. Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe www.primaria-urzicuta.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Despre Transport

1. Noi, de obicei, trimite mărfuri în 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

2. Vom folosi poșta de transport maritim la nivel mondial (Sosirea nevoie de 25-60 de zile), de Obicei, ne recomanda clientii nostri pentru a alege de la www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim, de transport maritim, care este cea mai ieftină și rapidă modalitate de aici, Și puteți urmări, de asemenea, on-line după transport.

3. Livrare la timp- Dacă nu primiți achiziție în termen de 60 de zile, puteți solicita o rambursare completă înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare).Brazilia nevoie de 90 de zile timp de livrare.

Politica De Returnare

Dacă produsul primit nu este descris sau de calitate scăzută, Avem promisiuni că s-ar putea returna înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare) și de a primi o rambursare completă.Taxa de returnare vor fi suportate de tine.Sau, puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord valoarea de rambursare direct cu vanzatorul.

Despre Feedback-Ul

Apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.dacă nu există nici o problemă de ordine,întotdeauna vom face toate eforturile să te fericit cu ordinea.Multumesc!!!!

Etichete: Notă, copil inteligent jucărie, mari blocuri magice, Jucarii Pentru Copii 2 La 4 Ani, eșarfe mici jucarii, stels atv piese, mi magnetice blocuri, poster constantin, caramida anul nou chinezesc, note de bloc.

Fisa tehnica

Plastic Forma Bloc Stick
Origine NC(de Origine)
Numărul Certificatului De 2015152203014652
3C Certificat
Nume De Brand Diikamiiok
Numărul De Model EN1-05
Certificare 3C
Material Plastic
Coduri de bare No
Gen Unisex
Avertizare Conține piese de mici dimensiuni, vă rugăm să rețineți că copiii nu mananca
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Plastic Tip PP

Recenzii

Scrie o recenzie

100/880pcs Bastoane Noi Asamblate Blocuri Copii Stiva Stick Jucarii Inteligente Diferite în Formă de Tije DIY Jucărie pentru Copii E1-5

100/880pcs Bastoane Noi Asamblate Blocuri Copii Stiva Stick Jucarii Inteligente Diferite în Formă de Tije DIY Jucărie pentru Copii E1-5

Produse similare: