Amendă de slefuire Roata de cauciuc lustruire sticla de slefuire roată de sticlă instrumente ceriu rotund buffing wheel

Produs nou

1 Produse

In stoc

252.21lei

Distribuiti

Informatii

Plata

1.Acceptam alipay aici.

2.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

Vă rugăm să verificați comanda:adresa,numărul de telefon,cantitatea și așa mai departe.

Vă rugăm să asigurați-vă confirma comanda dupa ce primesc produsul nostru,Pentru că atunci când, pentru,banii au fost plătiți să ESCROW.După ce confirmați,putem primi plata.

Transport

După ce plata este confirmat.Vom procesa comanda si livra elementul cât mai curând posibil.Ne oferă, de obicei, standard international airmail.acesta poate dura aproximativ 15-60 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebări sau cereri speciale,vă rugăm să contactați cu noi,vom răspunde în termen de 24 de ore.Cumpărătorii vor fi responsabili pentru impozitul sau taxa percepută de țara lor.Vă rugăm să verificați adresele cu atenție înainte de a vă procesa comanda.am doar nava a confirmat pentru adresa TREBUIE să corespundă transport maritim Adresa Datorită statutului de stoc și diferențele de timp,vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Restituire & Schimb

Cumpărătorul trebuie să ne e-mail pentru schimb sau de restituire notificare înainte de a se întoarce articol, cumpărătorul va suporta transportul si manipularea taxă și elementul trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală, atunci când se întorc la elementele

Feedback-ul.

Depindem de satisfacție a clienților noștri, pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul activ.

Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.

Etichete: goku de halloween, disc de ascutit freze, disc de diamant pentru ascutit instrument, țiglă de aur, glow în întuneric unicorn, con pentru metal, countersink diamant, aur frizură, capra de metal, alimentator cu șurub.

Fisa tehnica

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model 09R Lustruire Wheel
Nume De Brand DONGMAO
Tip Disc Abraziv

Recenzii

Scrie o recenzie

Amendă de slefuire Roata de cauciuc lustruire sticla de slefuire roată de sticlă instrumente ceriu rotund buffing wheel

Amendă de slefuire Roata de cauciuc lustruire sticla de slefuire roată de sticlă instrumente ceriu rotund buffing wheel

Produse similare: