5*30cm Dublu-culoare Riglă Patchwork Picioare Croitor Etalon de Tăiere Quilting DIY de Cusut, Instrumente de desen papetărie Conducător

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.56lei

-32%

24.37lei

Distribuiti

Informatii

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru Dispune De:

1. 2 culoarea standard este potrivit pentru adâncimea de orice material de culoare și proporția de proiectare în unghi.

2. Design-ul este utilizat pentru a măsura unghiuri diferite.

Caietul de sarcini:

Culoare: așa cum se arată

Material: acril

Dimensiune: 5*30 cm/1.97*11.81"

Utilizare: design vestimentar, manual de pânză de proiectare și regulile

Inclus:

1 X Dublu-culoare Conducător

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți un pic de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, pls înțelege.

▲Vă Rugăm Să Rețineți

-Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

-Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Situația de bază a depozitului:

1. Logistica: conținutul include profilul companiei, firmei de afaceri existente capacitatea de descriere, compania existent de clienti (companii mari) descriere, compania de logistică putere (active proprii), compania caracteristicile serviciului, etc.

2. Depozitare: Inclusiv existente ale companiei zonă de depozitare, auto-suprafata construita, teren propriu, de stocare, modul de administrare, mediul înconjurător, etc. 3. Customer service: Acesta poate include, dacă serviciul de decontare, material, mod de administrare, avansat la nivel de sistem de informații, conținutul de plătit servicii care pot fi oferite clienților, realizabile serviciu de efecte, etc.

▲De plată

Acceptam urmatoarele metode de plata:Card de Credit, VISA, banca la Banca transfer bancar, Western Union și așa mai departe.

▲Shiping

-Vă rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important)

-Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare după plata.

-Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Zonă de la distanță poate provoca taxă suplimentară de transport.

-Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și retrimite unul nou.

▲ De garanție

-Defecte problemă trebuie să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.

-Transport prejudiciul trebuie să fie depuse în termen de 5 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.

▲ Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!

Etichete: bluetooth remax, ranga quilting si patchwork, quilting bandă de cusut, mozaic instrument, quilting si patchwork conducători, conducător de școală, câinele maxilarului, simplu de cusut picioare, adult canapea gonflabila, cuvertură de pat pilota.

Fisa tehnica

Utilizarea Tricotat
Tip de en-Gros No
Tip conducător
Setați Tipul No

Recenzii

Scrie o recenzie

5*30cm Dublu-culoare Riglă Patchwork Picioare Croitor Etalon de Tăiere Quilting DIY de Cusut, Instrumente de desen papetărie Conducător

5*30cm Dublu-culoare Riglă Patchwork Picioare Croitor Etalon de Tăiere Quilting DIY de Cusut, Instrumente de desen papetărie Conducător

Produse similare: