3MP Mini PTZ Camera IP WiFi în aer liber 1080P de Urmărire Automată Zoom Digital 4X Camera Speed Dome 2MP AI Omului de Detectare CCTV aparat de Fotografiat

Produs nou

1 Produse

In stoc

98.77lei

-51%

205.75lei

Distribuiti

Informatii

*HD 2MP/3MP Resoluton de opțiune; *Suport adevărat umanoide inteligente de alertă dublă de lumină; *Suport bec negru plin de culoare, de culoare viziune de noapte este clar; *Trei moduri de previzualizare, lumina negru full color infraroșu viziune de noapte dubla cu lumina de avertizare; *Suport protocolul ONVIF recorder adăuga; CMS computer client salva și reda în timp real; *Modul de alarmă setarea personalizată: DIY setarea personalizată semnal de alarmă; *Umanoid de detectare: de amestecare linie, zona, două-mod de detectare a fluxului de formă umană, elementul nu declanseaza alarma; * Personalizate nouă difuzoare cu volum tare, 4w de mare putere; *PTZ: se roteste 270 de grade la stânga și la dreapta și se rotește la 90 de grade pe verticală; *Dual Antena de 5DB transmite semnale, câștig mare de design, iar semnalul este mai puternic și mai mare; *H. 265X nou design de stocare, TF card de stocare este mai mic, mai stabil și mai durabil; *Trei potrivite moduri de conectare: AP hotspot conexiune directă/wireless conexiune WiFi/aducerea port de rețea conexiune prin cablu; *Exclusiv patentat sferice tratament termic, cu o medie de30 de grade, lasa ecran expunere la căldură uscată și dispar; *Gratuit 30 de zile de stocare cloud, securitatea datelor este mult mai stabil 1 ori.

1080P VS 3MP de Înaltă Rezoluție

3MP imagine are mai rafinat,mai bine saturație lumină,zgomot redus și alte avantaje

1.Caracteristici Principale:

Suport pentru mai multe limbi naționale

(English/Chinese/Italian/Spanish/Japanese/Russian/French/German/Portuguese/Turkish/Polish/Romanian/Hungarian/Finnish/Persian/Thai/Greek/Brazilian/Hebrew/Indonesian/Arabic/Sweden/Czech/Bulgarian/Slovakia/Dutch)

2.Conținutul Pachetului

1 * Camera PTZ 1 * Alimentare 1 * Manual De Limba Engleză 1 * Șurub Sac

4.0 X Zoom Digital

Acest aparat foto acceptă 4.0 X Digital Zoom, Apăsați și mențineți apăsat ecranul cu ambele mâini pentru Zoom in/out și a vedea mai multe detalii.

IP66 rezistent la apa si Praf

Shell-ul este fabricat de înaltă calitate din material plastic , care este rezistent la apa, soare-dovada și praf-dovada.Este potrivit pentru orice mediu.

PTZ Control de la Distanță de Oriunde

Camera capul rotativ cu 270°pan și 90°înclinare.Puteți controla prin intermediul app și a obține o vedere maturat pe fiecare centimetru din întreaga casă.

Smart Dual Sursă De Lumină

Built-in 4 buc LED-uri Albe și 4buc LED-uri IR, Monitor obiecte în mișcare, în mod automat se aprinde.Acesta este un impresionant pic armă împotriva criminalității.

Clar Două Căi Audio

Camera este construit cu microfon și difuzor.Astfel încât să puteți vorbi cu copiii dvs. prin intermediul Smartphone-ul de la distanță ori de câte ori doriți

Ai Umanoid De Detectare

Suport cordon & zona de alertă personalizat detecta setare, se Amestecă linie, zona, două-mod de detectare a fluxului de formă umană

Flexibile Și Sigure Opțiuni De Stocare

Camera suporta pana la 128GB TF card backup local și, de asemenea, oferă servicii de stocare cloud(Trebuie să plătească un cost suplimentar)

P2P Accesul de la Distanță

Datorită convenabil tehnologia P2P, acum puteți vizualiza imagini live ori de câte ori vrei, doar intrați în cont P2P de pe app prin intermediul Smartphone-ul sau tableta și începe monitorizarea casa ta în cel mai scurt timp.

Suport Modul AP

Dacă dispozitivul nu este în legătură directă (AP) modul, apăsați butonul de Resetare de trei ori pentru a intra în modul direct.Cele mai multe dispozitivul va voice" a intra în modul conexiune directă".

Wireless/Cu Fir Conexiune

În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege o conexiune wireless sau cablu de rețea conexiune.

Detalii Produs

De înaltă calitate ABS plastic, conceput pentru utilizare în interior / exterior.

Etichete: camara aparat de fotografiat digital, protecție de securitate aparat de fotografiat, pinhole camera ip mini, camera de secur, tptek camera ptz, camera supraveghea, ptz, camera yoosee, zoom aparat de fotografiat ptz de urmărire automată, camera ip de exterior ptz.

Fisa tehnica

Camera Shell ABS(Impermeabil/rezistent la Intemperii )
Dimensiuni (L x W x D)(mm) Cum arată foto
3MP Mini Camera PTZ 2MP 1080P Camera Wifi
Nor De Stocare Gratuit 30 de zile de stocare cloud
Format De Compresie Video H. 265
Lumina de noapte model 4 lumini cu infraroșu / 4 lumini lumina calda
culoare negru
Tehnologia Pan Tilt Zoom
Unghi De Vizualizare 85°
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
IR Distanta(m) 20-30M
Tip Camera Speed Dome
Consum De Energie(W) Max 8W
De Detectare A Mișcării Ai Umană Detecta
Numărul De Model A2
TF Card NICI unul
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Instalare Partea
Modul De Noapte Culoare / IR Infraroșu Modul de Noapte
Alimentare Normal
Senzor De Brand Sony
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Suport De Perete Partea
Stil Camera Dome
Nume De Brand ANBIUX
Senzor CMOS
Depozitare 128G
Moduri De Conectare Modul AP / Wifi / Conexiune cu Fir
Megapixeli 3MP
Ieșire Audio 1CH BNC
Umanoid De Detectare Cordon sau zona de Alertă
onvif Suport, lucru cu NVR
De Înaltă Definiție 3.0 Megapixeli
Iluminare Minimă(Lux) 0.01 Lux
De Alimentare(V) DC12V
Lentila (mm) 3.6 mm
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Viziune De Noapte Comuta automat la modul de noapte zi până la 5-25M
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Modul de alarmă DIY 3 Secunde vocale personalizate
Sisteme De Operare Acceptate Windows 10
App iCSee / XMEye App
temperatura de lucru -35° ~ 60°

Recenzii

Scrie o recenzie

3MP Mini PTZ Camera IP WiFi în aer liber 1080P de Urmărire Automată Zoom Digital 4X Camera Speed Dome 2MP AI Omului de Detectare CCTV aparat de Fotografiat

3MP Mini PTZ Camera IP WiFi în aer liber 1080P de Urmărire Automată Zoom Digital 4X Camera Speed Dome 2MP AI Omului de Detectare CCTV aparat de Fotografiat

Produse similare: