CellDeal Caseta de Bijuterii de Călătorie Comestic Sicriu de Bijuterii din Piele PU Cutie de Depozitare Inel Doamna Caz Portabile Organizator de Bijuterii Coliere

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.57lei

-29%

17.94lei

Distribuiti

Informatii

Șaizeci și șase de mii cinci

Caracteristici Caracteristici:

1. Perla fleece interior: perla Moale fleece in interior, mai mult de îngrijire pentru bijuterii, și are un bun anti-rugina proprietăți și maximizează durata de viață.

2. Strat dublu de proiectare: Magazin de bijuterii, de mare capacitate, clasificare clară, perete despărțitor detașabil, de depozitare flexibil.

3. Materiale de înaltă calitate: Acest produs este fabricat de înaltă calitate din piele PU material, care este moale, nu dur.Descriere:

Cârlig net buzunar de proiectare, puteți selecta diferite coliere mai convenabil.Caietul de sarcini:

Culoare: negru, alb, nude, roz, portocaliu (opțional)

Dimensiune: 10 * 10 * 5 cm

Material: PU Pachetul Inclus:

1* Cutie De Bijuterii Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Produs dispaly

Plata

1. Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul.Vă rugăm să verificați cu dvs. ării personalizate de birou pentru a determina costurile suplimentare impună pe produs înainte de cumpărare.

2.www.primaria-urzicuta.ro nu acceptă paypal, dar în cazul în care clientul dorește să utilizeze, puteți merge în linie,și trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la data achiziționării.

De transport maritim 1.Am expediat toate elementele noastre, la nivel mondial, în termen de 48 de ore de china post e-mail înregistrată/ePacket/china post obișnuit pachet mic/DHL/EMS.

2.Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat.

3.Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare .

5.După ce trimite la post(arată așteaptă cumpărătorul de a primi bunuri), nu putem modifica adresa,așa că vă rugăm să verificați adresa înainte.

6.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Returnare Și Rambursare 1.Dacă produsele nu sunt aceleași ca desription sau rupte în tranzit.Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și să ia o fotografie ,Vom retrimite sau returna banii.

2.Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costul de transport maritim.

3.Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj în care comanda de pe www.primaria-urzicuta.ro sau de Trademanger, Vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Picătură de transport maritim VREI SĂ FACI PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim DE PRODUSE , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și să indice intenția.Eu voi fi în timp pentru a răspunde la întrebarea dvs., oferim produse suplimentare afișa imagini și video introducere, dacă aveți idei ,vă Rugăm să ne contactați.

♥ Fiecare Cumpărător Este Dumnezeu, Fiecare Feedback-Ul Este Iubire ♥

62818 box&display

Etichete: boho cutie de bijuterii, țara cutie de inel, geantă de călătorie, cutie sicriu, colier de sex masculin cutie, jewerly organizator de stocare, ply cutii de depozitare, cutie organizzer de afaceri, bijuterii de organe, cutie storag.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Realizarea Cazuri

Recenzii

Scrie o recenzie

CellDeal Caseta de Bijuterii de Călătorie Comestic Sicriu de Bijuterii din Piele PU Cutie de Depozitare Inel Doamna Caz Portabile Organizator de Bijuterii Coliere

CellDeal Caseta de Bijuterii de Călătorie Comestic Sicriu de Bijuterii din Piele PU Cutie de Depozitare Inel Doamna Caz Portabile Organizator de Bijuterii Coliere

Produse similare: