Brand Casual Barbati Pantofi de Înaltă Calitate, Pantofi de Piele pentru Barbati Clasic Confortabil Bărbați Rochie Pantofi Outdoor pentru Bărbați Pantofi pentru Condus

Produs nou

1 Produse

In stoc

92.18lei

-29%

131.68lei

Distribuiti

Informatii

El paquete incluye: 1 par de zapatos, embalado por polybag

Nuestra eu puede nu ajustarse al estándar de la tabla de tallas de tu país.Elige la eu según la longitud del pie.Artículo medido un mano, puede haber onu de eroare de 0,1-0,5 cm, ¡Gracias!Si tu plăcintă es grueso o ancho, te sugerimos que elijas una eu más grande.

Por lo general, la longitud de la plantilla es más larga de 0,5-1 cm que la longitud del pie.

Despre Dropping

Oferim picătură de transport maritim de servicii.Puteți să ne lăsați numele destinatarului, adresa și numărul de telefon de pe www.primaria-urzicuta.ro, atunci când plasarea comenzii.Atunci comanda va fi trimis.

Putem oferi prețul cu ridicata pentru cea mai mare parte.

Putem oferi servicii mai bune pentru picătură de transport maritim client, inclusiv mai scurt timp de manipulare, și pe timp de urmărire a pachetului.

Despre Transport

1. Bunurile pot fi livrate prin DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, China Post Air Mail, Poștă Singapore, HongKong Post Air Mail, PostNL, SFExpress, YunExpress și așa mai departe.Puteți selecta metoda de livrare ai nevoie.

2. Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Cu toate acestea ne vor ajuta să urmări pachetul

3. Vă rog să observați că noi nu plăti vreo taxă sau vreun Impozit pentru tine în cazul în care comanda a fost ținut în Personalizat.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul și impozitul odată ce pachetul a fost organizat de obiceiurile locale.

Despre Garanție

Promitem că vă puteți întoarce acest produs pentru orice motive, după ce-l cumpere, chiar nu-ți place de ea.Atunci puteți obține o rambursare completă sau înlocuire.Dar vă reamintim, că ar trebui să plătească pentru taxa de returnare.

Despre Feedback-Ul

Important!!!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ , vom rezolva problema imediat.

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv, iar toate cele 5 stele.Vom aprecia foarte mult.

Etichete: nunta pantofi pentru bărbați, pantofi pentru bărbați șosete, rochie barbati pantofi, piergitar mens pantofi, somar pantofi pentru bărbați, rochie de pantofi branduri lista, bărbați clasic pantofi rochie, mens pantofi dur, mens rochie de stiluri de pantofi, omul de pantofi.

Fisa tehnica

Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Birou De Moda Încălțăminte Piele Pantofi Oxford
Sezon Primavara/Toamna
Caracteristică Respirabil
Materiale De Captuseala NICI unul
Tip De Închidere Banda elastica
Pantofi Tip De bază
Branț Material EVA
Model Tip Solid
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand BAOLUMA
Material De Talpa Cauciuc
Material De Sus Split Din Piele
Barbati Pantofi Rochie Birou de Moda Pantofi pentru Bărbați

Recenzii

Scrie o recenzie

Brand Casual Barbati Pantofi de Înaltă Calitate, Pantofi de Piele pentru Barbati Clasic Confortabil Bărbați Rochie Pantofi Outdoor pentru Bărbați Pantofi pentru Condus

Brand Casual Barbati Pantofi de Înaltă Calitate, Pantofi de Piele pentru Barbati Clasic Confortabil Bărbați Rochie Pantofi Outdoor pentru Bărbați Pantofi pentru Condus

Produse similare: