WiFi Soclu Inteligent App de Control de Sincronizare Funcția de Control al Temperaturii Senzor de Temperatură de Control de la Distanță UE Plug

Produs nou

1 Produse

In stoc

161.50lei

Distribuiti

Informatii

Smart Plug Inteligent WiFi, Socket w/Control App Locale de Control de la Distanță Rândul său, On/Off Electronice de Distribuție Funcția de Control al Temperaturii w/ Senzor de Temperatură pentru iOS Android Tableta Smartphone AC 100-240V UE Plug

WiFi Soclu Inteligent, Ceea Ce Face Viața Ta Mai Mult Confort.

După locul de muncă, lumini strălucitoare, mancare Gatita, baie de apă caldă sunt în așteptare pentru tine, este fericit?Crezi că este necaz pentru a stinge lumina înainte de a merge la culcare?Smart plug poate ajuta să rezolvați aceste.Puteți crea un program pentru fiecare dispozitiv în orice zi a săptămânii, sau personalizați-l cu un anumit timp într-o zi.De a face dispozitivele rula pe programul dvs., chiar și atunci când nu ești acolo.În plus, economisi bani prin Rularea Dispozitive pe Programul.Știi de cele mai multe electronice nu sunt în uz, dar încă risipa de energie?Cu smart plug, nu aveți nevoie să plătească suplimentar de energie electrică.Puteți să porniți atunci când au nevoie, în caz contrar, opriți.Desigur, o poti face oriunde și oricând.

Caracteristici:

[Tehnologie WiFi și Aplicație de Control]

Dezvoltat pe baza Tehnologiei WiFi, toate funcțiile de produsul poate fi local sau de la distanță controlate de Inteligent App în smartphone-ul oricând și oriunde. (Puteți găsi cu ușurință și descărca Smart App în App store de pe Google Android sau iOS).

[Setare Timp Funcția]

Aplicația suportă mai multe perioade de timp de control de sincronizare într-o zi, puteți crea un program pentru aparate de uz casnic în orice zi a săptămânii, sau personalizați-l cu un anumit timp într-o zi.De a face dispozitivele rula pe programul dvs., chiar și atunci când nu ești acolo.Acesta susține Calendarul de încărcare, Sincronizare incalzitor de apa, Calendarul de gătit, Calendarul pătură electrică, de Distribuție potabilă masina, etc. Sprijini, de asemenea, întârziere de control și de Timp-interval de control de comutare a dispozitivului..

[Control Al Temperaturii]

Vine cu o înaltă precizie senzor de temperatură, după conectat la priză inteligent, puteți verifica de la distanță și de control al temperaturii mediului ambiant.

[Consumul De Înregistrare Automată]

Aplicația suportă afișa consumul de energie al aparatelor de uz casnic în timp real și în mod automat a înregistra consumul de energie electrică pentru record istoric anchetă, eliminarea risipei de energie în modul standby, extinde de viață a produsului și de a salva de energie electrică.

[Sigure și Design Multi-scop]

Exterior coajă de soclu inteligent adoptă original flameresistant materiale, durabil și sigur.Poate fi utilizat pe scară largă în casa, birou, magazin, firma, fabrica, etc. Universal pentru cele mai multe Aparate de uz Casnic, cum ar fi, ventilator electric, lampa, aer conditionat, incalzitor de apa, ceainic electric, TV, umidificator și alte aparate cu pre-setat ON/Off funcție.

Caietul de sarcini:

Model: iTimer V1.00

Tip Produs: Priza Inteligent WiFi

Plug Standard: UE Plug

WiFi: WiFi IEEE 802.11 b/g/n. WiFi 2.4 G

Rețele Suportate: 2G/3G/4G

Corespondența Fel: Ambele sensuri de comunicare

Inclus Port USB Iesire: 5V / 500mA (pentru a încărca telefonul smartphone sau alte dispozitive mobile)

Sistem de OPERARE Suportate: Android 4.2 sau mai sus, iOS 8.0 sau mai sus

Curent nominal: 10A

Curent de lucru: Max 10A curent.

Tensiune de lucru: AC100-240V

De Lucru Umiditate: ≤80%

Material: ABS + Original Flameresistant Material (Ignifug)

Produs Culoare: Alb

Principalul Element Dimensiune: 11.5 * 6.5 * 2.6 cm / 4.52 * 2.55 * 1.02 in (L*W*H)

Principalul Element Greutate: 132g / 4.6 oz

Dimensiune pachet: 12.0 * 7.0 * 7.0 cm/4.72 * 2.75 * 2.75 în

Pachetul Greutate: 177g / 6.2 în

Lista De Pachete:

1* Priză Inteligent WiFi

1 * Senzor De Temperatură

1 * limba engleză sau rusă, Manual de Utilizare

Etichete: mini sonoff comutator, soclu inteligent temperatura, sonoff t4eu2c, ble senzor, r2 sonoff, wifi priza senzor de temperatură, senzor de mișcare de sunet, alarma electric, alarma internet, sonoff trei faze.

Fisa tehnica

Ieșire USB 5V / 500MA
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Numărul De Model WT-70200A
Curent de lucru Max 10A curent
Tip De Produs Wifi Smart Socket
Wifi IEEE WiFi 802.11 b/g/n. WiFi 2.4 G
Camera Echipat No
Plug standard UE Plug
Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand h96
Tensiune De Lucru AC100-240V

Recenzii

Scrie o recenzie

WiFi Soclu Inteligent App de Control de Sincronizare Funcția de Control al Temperaturii Senzor de Temperatură de Control de la Distanță UE Plug

WiFi Soclu Inteligent App de Control de Sincronizare Funcția de Control al Temperaturii Senzor de Temperatură de Control de la Distanță UE Plug

Produse similare: