Metabisulfit de potasiu E224 1 kg

Produs nou

1 Produse

In stoc

131.64lei

Distribuiti

Informatii

Denumirea Aditivului Alimentar: Metabisulfit De Potasiu

Componenta Listă: Metabisulfit De Potasiu

M Cod: E224

Cantitate netă: 1 kg

Structurii Fizice: Pulbere

Alergen Informații: Sulfurat.

Mult: Înapoi în ceea ce privește trasabilitatea, toate materiile Prime Și materialele de ambalare multe numere de înregistrări.

Produsului, numărul de lot, este situat pe ambalajul produsului.

Aditiv Alimentar Clasa Funcțională: Economizoare De

Aditiv alimentar Care a Fost Derivat Din Numele De: Sulf

Aditiv alimentar Eklenebileceği Alimente: Alimente turc Codex Aditivi alimentari Yönetmeliği'nde și verticale tebliğlerde în conformitate cu reglementările, admisibil produse finite, ținând cont de limitările de folosit.Regulamentul și tebliğlerde informațiile necesare ulaşılamadığında, legate cu legile țării dumneavoastră pentru reglementare danışılabilir.

Speciale de Depozitare/Condiții de Utilizare: vă Rugăm să păstrați în loc uscat și răcoros sigilate.

Alimente Işletmecisinin Comerciale Titlul și Adresa: Smart Chimice Tic.Și De La.Ltd.Ltd.Marea Egee Industriale-Ul Balatçık Mah. 8901/3 în.No:3/3AO Çiğli/Izmir sediul.

Producătorul de Afaceri numărul de Înregistrare: TR-35-K-047442

Origine: Turcia (Alimente este principala componentă de origine: Germania)

Instrucțiuni de utilizare: Mâncare turcească Codex Aditivi alimentari în conformitate cu Yönetmeliği ' ne, fabricate sau planificate de producție al produsului finit legate cu verticala tebliğlerde Loc zonă; eklenebileceği alimente, condiții de utilizare, cantitățile maxime și având în vedere restricțiile ar trebui să fie utilizate.

Turcia și în alte țări decât utilizarea planlanıyorsa, țara în cauză reglementări legale ar trebui să fie luate în considerare.

Performanța produselor, cerințe de producție, utilaje și echipamente de construcție și spectacole de sezon variabile și pot varia în funcție de materiile prime.

Cele mai potrivite de a folosi suma de mai înainte fără de desemnare, Mâncare turcească Codex Aditivi alimentari Yönetmeliği'nde belirtilen restricții în vedere de lucruri, minim miktarlarla studiile trebuie să fie făcut.

Domeniul de utilizare/Vanzare Scop: Utilizarea în produsele alimentare.

INFORMAȚII TEHNICE: metabisulfit de Potasiu acid sulfuric sare de potasiu și denumirea chimică potasiu disülfittir.Conservanți alimentari folosit ca aditiv și E numaralandırmıştır în 224. Formula moleculară K2S2O5, cu greutate moleculară este 222.32 g/mol punctul de topire 190 °C, densitatea 2.34 g/cm3 dir.

De culoare albă și pulbere cristalină structura este de potasiu metabisülfitin este foarte solubil în apă.

Antioxidant și dezinfectant scopuri.Condiții acide, de protecție acționează ca acid sulfuric.Poate fi folosit în loc ca acest madde sülfittir și chimice, sodiu bisülfite foarte similare.Metabisulfit de potasiu dizolvat oxid de potasiu și bioxid de sulf structura de cristal.

K2S2O5(s) → K2O(s) + 2 SO2(g)

Drept comercial tabletă sau sub formă de pulbere.Uscat, rece și expuse la aer pentru ca să nu fie stocate.Atunci când sunt expuse la aer din cauza produselor de oxidare poate reduce conținutul de vitamine.

Conservant alimentar folosit ca aditiv.

Ca dezinfectant alimente sanayinde agenți de sterilizare de echipamente și utilaje.

Fructe, ca sucuri de fructe și produse din fructe conservanți sunt utilizate și, de asemenea, utilizarea de înălbitor.

Legume congelate și folosit ca un conservant în marinate.

Crustacee produse.

Echipamentele utilizate pentru dezinfectarea preparare soluție pentru 50g de potasiu, metabisulfit de 4 litri de apă se dizolvă în.

Această soluție plămâni iritant puternic parfum de presă.Prin urmare, în aer liber sau în spații bine ventilate trebuie să fie pregătit.Ekipmanlarınızı clătire cu apă după spălare să se usuce va fi suficient.

Enumerate Prin E NTEGRA

Etichete: săpunul de potasiu, h8 ceas, apple iphone x 64gb, galaxy jeleu, 1 inch, băiat copil de costume de baie, Coajă De Telefon, urs copil capac, permanganat de potasiu, sport lombar.

Fisa tehnica

Nume De Brand TiTo

Recenzii

Scrie o recenzie

Metabisulfit de potasiu E224 1 kg

Metabisulfit de potasiu E224 1 kg

Produse similare: