Cast Pasăre 304 din oțel inoxidabil Cușcă Dispozitiv de Castitate cu Stealth blocare Curbat RingSex Jucărie A260

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.43lei

Distribuiti

Informatii

Fabrica de retail,design diferite, de bună calitate, prețuri corecte.Confidentialitate livrare, secret pachetului Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Multumesc.Vă rugăm să vezi alte articole mele.Multumesc.Material: inox 304 stee l Ergonomic în formă de discret și confortabil de uzură.Cele mai recente curbat design inel, mai mult se potrivesc personale, bucuria de cătușele de plăcere, poate fi mai mare.Tot setul include: 1. O cușcă. 2. Un inel. 3. Un Cateter. (Acesta poate fi eliminat, puteți să vă păstrați sau eliminat-l cum doriți. ) 4. Unul din alamă lacăt cu două chei.Greutate: greutate netă de aproximativ 200g Dimensiuni: Cușcă dimensiune: detaliu din imagine dimensiune Inel: 3 dimensiune pentru a alege(40mm/ 45mm/50mm), puteți alege doar un singur inel de aceste dimensiuni.O cușcă vine cu un singur inel.

Curățare: Folosiți un săpun delicat și moale tip pensula (perie) pentru curățare.A Nu se folosi de curățare de uz casnic produse.

Livrare:

- În general, vom folosi China Post AIR Mail sau ePacket a navei.

În cazul în care comanda mai mult de 2 KG, nu numai pot livra prin EMS,DHL, UPS si FedEx .

Timpul De Livrare

- China Post AER Maill: în General 10-30 zile lucrătoare.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:3~7 zile de afaceri care depind de țara livrate.

Stimați clienți, vă Rugăm să rețineți:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme in timpul de livrare.

În mod normal, vom marca articol ca "Metal Meserii".

Garanție Și Politica De Returnare:

De obicei, elementele care nu au defecte, sunt 100% de brand nou și verificați-le cu atenție înainte de expediere.Vă rugăm să trimiteți înapoi articole cu defecte în termen de 3 zile de la primirea ei, va vom trimite noi, dar trebuie să plătească costul de transport maritim, sau de Restituire va fi dat ca banii înapoi.

-Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.

Feedback-ul :

Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, multumesc!

Etichete: timp de castitate cușcă de metal, găină cock cage, sex, peni inel, castitatea cușcă ht, cușcă de castitate metal, centura de castitate, cravata crem, cusca papagal, metal țepi de castitate.

Fisa tehnica

Nume De Brand CAST PASĂRE
Obscene Imagine No
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model A260
Dimensiune curved Ring/Cock cage
Tip De Element Penis Inele
Dimensiune inel 40 mm/45 mm/50mm
Sugestiv Sexual No

Recenzii

Scrie o recenzie

Cast Pasăre 304 din oțel inoxidabil Cușcă Dispozitiv de Castitate cu Stealth blocare Curbat RingSex Jucărie A260

Cast Pasăre 304 din oțel inoxidabil Cușcă Dispozitiv de Castitate cu Stealth blocare Curbat RingSex Jucărie A260

Produse similare: