IMice Ergonomic 2.4 GHz 6 Butoane Opto-electronice fără Fir Mouse-ul fără Fir PC Gaming Mouse Soareci de Calculator de Birou

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.64lei

-44%

52.07lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică :Liniște cheie,nu zgomotos atunci când faceți clic pe stânga și dreapta cheie,100% brand nou și de înaltă calitate Tip :2.4 GHz wireless Butoane de Mouse :6 butoane cu rotiță de derulare.Comutator de Viață : 10 milioane de ciclu Dimensiuni : 145*100*50mm Compatibil :Windows XP, Vista, Windows 7/8, MAC...de Utilizator pentru : high-end jucatori & jocuri de noroc jucători profesioniști de Conținut Pachet : 1 X Acumulator Gaming Mouse-ul(fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

Detalii livrare

1: Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

2: SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3: Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

4: din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Politica de returnare

Garanție Pe Viață.Cumpara cu incredere! 15 zile banii inapoi garantat.

1: vă Rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a reveni pentru a obține o adresă de retur

2: Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, inclusiv ambalajul.

Detalii livrare

1:Pregătirea pachetului:

Ne va livra articolele în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp pentru a pregăti elemente.

2: timp de Transport maritim:

Ca de obicei, nu ia 20 la 45 de zile pentru a ajunge la adrese desemnate prin HK Post.Alte termenii de livrare sunt de asemenea disponibile, cum ar fi DHL, UPS, EMS.

PS: Daca ai nevoie de transport rapid drum sau orice altceva despre produs, pls nu ezitați să mă contactați.

Vă rugăm să ne anunțați dacă încă nu primi elementele în termen de 35 de zile lucrătoare după ce ai plătit, atunci am putea verifica-l pentru tine.

1: Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru ajutor.

2: Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să vă rugăm să ne anunțați.Ta sfaturi constructive va fi propunerea noastră de a revizui și de a îmbunătăți, vă mulțumesc pentru înțelegere.

3:Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Stimate cumpărător,

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu la magazinul nostru, și ne străduim pentru a îmbunătăți pe noi înșine în termeni de serviciu, calitate, aprovizionare, etc. Ar fi extrem de apreciat dacă ai putea să ne lăsați un feedback pozitiv, care va fi o mare încurajare pentru noi.Daca e te pot ajuta cu ceva, nu ezita să-mi spui.

Salutari

Etichete: mouse-ul, mause sem fio, bluetooth reîncărcabil mouse-ul reîncărcabilă, lefon mouse-ul vertical, extra mouse de gaming, joc mouse-ul, a4tech bloody, raton mi, tiger mouse bungee, mouse-ul fără fir.

Fisa tehnica

Timp pentru a pieței Dec-04
Nume De Brand iMice
Orientarea Mâinii Chiar
Numărul de Role 1
Numărul de Butoane 6
DPI 1600
Greutate brută 95gg
Putere Tip Baterie
Stil Degetul
Pachet Da
Numărul De Model E-1900
Modul De Funcționare Opto-electronice
Tip De Interfață Bluetooth
Tip 2.4 Ghz Wireless

Recenzii

Scrie o recenzie

IMice Ergonomic 2.4 GHz 6 Butoane Opto-electronice fără Fir Mouse-ul fără Fir PC Gaming Mouse Soareci de Calculator de Birou

IMice Ergonomic 2.4 GHz 6 Butoane Opto-electronice fără Fir Mouse-ul fără Fir PC Gaming Mouse Soareci de Calculator de Birou

Produse similare: