2 buc Anvelope de Biciclete Linie Puncție-dovada Centura de Protecție Pad Anvelope Rim Tape Pentru 700C 20" 26" 27.5" 29" MTB Biciclete Rutier Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.51lei

-30%

36.45lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

1. Material: Fabricat din durabil și dur de înaltă calitate din poliuretan material compozit, rezistent la uzura, greutate de lumină, și o presiune puternică rezistență.

2. Proiectat pentru a preveni anvelope de a fi străpuns de sticlă, spini, cuie, etc., și pentru a proteja tubul interior și prelungi durata de viață a anvelopei.

3. Instalare rapidă și ușoară, doar puneți-l între tubul interior și roata pentru a oferi un sprijin puternic de protecție puncție.

4. 100% de brand nou și de înaltă calitate.Cu anvelope de biciclete captuseala, nu trebuie să vă faceți griji despre anvelope plate dacă este off-road, curse de anduranta, downhill sau alte sporturi.

5. Mare de accesorii pentru biciclete pentru bicicliști, există 4 dimensiuni pentru a alege de la, puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

[Name] 1 pereche de biciclete puncție-dovada tampoane de cauciuc

[Greutate] 26" 110g, 27.5" 115g, 29", 120g, 700C 75g

【Dimensiune ambalare】8.5*4.2*4.2 CM

[Material] Poliuretan material compozit

[Caietul de sarcini] vă Rugăm să consultați tabelul de mai jos

[Aplicabile] de Munte, Drum de Biciclete, biciclete pliabile, etc. Acesta poate fi, de asemenea, tăiat scurt.

[Instalare] Atașați anvelope pad la interiorul anvelopei

【Ambalare】Cutie, o masina a copia=2 bucati

Caracteristici:

● De înaltă polimer material, tenacitate bună, poate reduce în mod eficient probabilitatea de perforare a tubului interior în complex condițiile de drum;

● Grosime subțire, reducând uzura pe interior și exterior anvelope;

● Greutate redusa, potrivit pentru timp de echitatie.Ușor de instalat.

Memento Special:

Rolul de anti-puncție anvelope pad este de a proteja tubul interior cât mai mult posibil, dar nu este permisă.Obiecte ascuțite, cum ar fi cuie de oțel poate încă puncție tubul interior dacă penetrează o anumită adâncime.Pentru siguranța dumneavoastră de echitatie, vă rugăm să verificați și să acorde o atenție pentru a anvelopelor și presiunea în anvelope frecvent.

Pachetul include:

1*1 pereche de biciclete puncție-dovada tampoane de cauciuc

Etichete: bandă pentru jante tubeless, 26 rim, ieftine 700c jante, eye liner waterproof, eco jersey, 700c aur jante, set tombow, banda tubeless, rim tape instrument, bicicleta albastru.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tip Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

2 buc Anvelope de Biciclete Linie Puncție-dovada Centura de Protecție Pad Anvelope Rim Tape Pentru 700C 20

2 buc Anvelope de Biciclete Linie Puncție-dovada Centura de Protecție Pad Anvelope Rim Tape Pentru 700C 20" 26" 27.5" 29" MTB Biciclete Rutier Accesorii

Produse similare: