Inesun în aer liber AI Umanoid de Urmărire Automată PTZ Camera de 5MP 30X Zoom de Mare Viteză Dome H. 265 Camera POE IP IR 80M rezistent la apa IP66

Produs nou

1 Produse

In stoc

589.85lei

-49%

1 179.69lei

Distribuiti

Informatii

AI Umanoid de Urmărire Automată

Umanoid Recunoașterea Intuiție De Detectare Bazate Pe Inteligență Artificială Inteligent De Analiză.Suport Funcția De Urmărire Automată.Atunci Când Ținta Detectat,Camera Se Va Roti Automat Până La Țintă Centrat Pe Poziția De Zoom In Pentru Urmărirea

Două Căi Audio Funcția

Camera a construit în microfon și difuzor vă permite să comunice cu familia și prietenii dvs. atunci când nu sunteți în partea lor.

Super HD de 5.0 Megapixeli Rezoluție

Acoperi o zonă mai mare și a vedea mai multe detalii. 5.0 Megapixeli camere poate acoperi o zonă mai mare, fără a compromite calitatea imaginii.Rezolutie Megapixel camere oferi imagini de înaltă definiție cu mult mai mare detaliu.Acestea sunt ideale în cazul în care un nivel mai mare de detaliu este necesar, cum ar fi pentru faciale și plăcuța de identificare.

Design rezistent la apa pentru Supraveghere în aer liber,

Folositi-le ca camere de exterior sau de interior camere ca acestea sunt construite de dur pentru a rezista la orice vreme aruncă la ei: ploaie, zăpadă, praf și caniculă.Cu IP67 rezistent la intemperii rating și cabluri de filetat prin stand pentru protecție suplimentară asigura că se poate baza pe performanța lor, zi de zi..

Viziune de noapte Până la 80m

Led-uri: 4 BUC Led-uri matrice + 2 BUC Laser Led-uri permite o foarte lungă-distanță viziune de noapte ,IR distanță de până la 300ft în condiții de lumină scăzută, în cazul în care sistemele de securitate normale nu funcționează.

360° Pan Fără Sfârșit 90° Înclinare Vedere

Orizontală Interval: 0~360 ° continuu; Vertical Interval: 0~90 ° Cu funcție pan, Acest Mini PTZ camera de securitate poate roti 360° fără sfârșit orizontal la viteză mare.De rotație înclinare la 90° asigură o încredere acasă și de afaceri de monitorizare și supraveghere, fără verticale limitări, lăsând nici o "zonă moartă".

30X Zoom (Optic 20X + 10X Zoom Digital)

Obiectiv: 4.7 - 94 mm, 30X zoom(Optic 20X+ 10X Zoom Digital)

Suport P2P

P2P Vedere Telefonul Mobil APP: P6SLite; Vezi Oriunde si Oricand

Compresie Video H. 265

H. 265 standard de codificare permite să înregistrați până la 4 ori mai mult decât H. 264 cu același HDD.La aceeași lățime de bandă, nu numai mai clară și mai lin video transmite , dar, de asemenea, economisește mai mult spațiu de stocare pe disc, astfel economisește o sumă mare de bani pentru tine.

Power Over Ethernet(POE)

Quick Power Over Ethernet Configurare Simplă Power Over Ethernet Setup pentru a se intretine cu mai puțin de fire și mai puțin frustrare.Cu acest Power Over Ethernet (POE), aparat de fotografiat, doar conectați-l la 1 cablu pentru energie și Ethernet.Acest aparat necesită o separat POE injector sau switch POE pentru a funcționa.O sursă de alimentare și un injector POE NU sunt incluse, și sunt vândute separat.

Puncte;

Umanoid Recunoașterea de detectare a intruziunilor bazat pe inteligență artificială inteligent de analiză.Suport poziție presetată de paza și garda de croazieră.Suport funcția de Urmărire Automată.atunci când ținta detectat, camera se va roti automat până la țintă centrată pe poziție pentru a mări pentru urmărire.GARANTIE:30 ZILE BANII ÎNAPOI de GARANTARE,de 1 ANI de SUPORT TEHNIC de GARANȚIE;Având probleme?Vă rugăm să Contactați [email protected] vom răspunde în termen de 24 de ore.Software-ul și Instrument de descărcare de: https://drive.google.com/drive/folders/185A0AoV4ChyhjD25yncFhYlUA3Yz7ryI

Caietul de sarcini;

Despre Inesun Fabrica

High-End Quaity Garanție: Toate produsele noastre sunt realizate de către producător de TOP din Lume. 7-24 După-vânzare de servicii: Avem un excelent vânzare și post-vânzare de echipa pentru a vă sprijini.([email protected]) livrare Rapida: Am construit CA, UA, NE Depozit.Cele mai multe dintre produsele noastre sunt stocuri la nivel local pentru a asigura livrarea rapidă.Profesionale Inesun Echipa din 2014: este cea mai buna alegere pentru tranzacționare on-line.

Client taxe de import și impozite ( TVA) NU INCLUD: Cumpărătorii trebuie să plătească pentru impozit și taxe după ce se plătește de către cumpărător vamal.De la distanță taxa de livrare: Dacă adresa este de la distanță, aveți nevoie să plătească suplimentar costul de transport maritim sau pls da-ne o adresa care nu este de la distanță.Specila pentru prieteni ruși: nu uitați să adăugați Fiscale cu caracter Personal numărul de Pașaport sau Informații în Contul dvs., dacă speranța de a folosi Express (cum ar fi www.primaria-urzicuta.ro Premium de Transport).În caz contrar www.primaria-urzicuta.ro nu ne permit să folosim acele metoda de transport maritim, atunci când amenajarea de transport maritim.

12 luni garanție pentru cele mai multe dintre produsele de la data cumpărării.În timpul perioadei de garanție , vă rugăm să contactați echipa noastră de suport tehnic oricand prin mesaj, e-Mail ([email protected]); Telefon; Skype; Facebook; Youtube.

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, 70mai xiaomi, gp tracker, camera de secur, camera reolink, ds camera, camera ip dahua, cccam server, logitech mouse-ul, camera ip wifi.

Fisa tehnica

Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
De Înaltă Definiție 5.0 Megapixeli
Tip Camera IP
Cuvinte cheie 5 Camera PTZ
Cuvinte cheie 3 Camera în aer liber
Format De Compresie Video H. 265
Interfață De Rețea RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
Cuvinte cheie 4 Camera de securitate
Stil Camera Dome
Ieșire Audio 1CH RCA
Tehnologia Pan Tilt Zoom
Numărul De Model INS-HD84AI-5.0 MP
Megapixeli 5MP
Depozitare NICI unul
Lentila (mm) 4.7-94 mm
IR Distanta(m) până la 300ft
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Cuvinte cheie 2 camera ip de Exterior
Sisteme De Operare Acceptate Windows 10
De Alimentare(V) DC12V/POE (802.3 at)
Nume De Brand Inesun
Instalare Partea
Alimentare Cu POE
Cuvinte cheie 1 Camera IP
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Senzor De Brand Sony
Senzor CMOS
Suport De Perete Partea
TF Card NICI unul
Iluminare Minimă(Lux) 0.05 Lux
Certificare ROHS
Origine NC(de Origine)
culoare Alb
Unghi De Vizualizare 110°
Conectivitate IP/de Rețea cu Fir
Consum De Energie(W) Max 25W

Recenzii

Scrie o recenzie

Inesun în aer liber AI Umanoid de Urmărire Automată PTZ Camera de 5MP 30X Zoom de Mare Viteză Dome H. 265 Camera POE IP IR 80M rezistent la apa IP66

Inesun în aer liber AI Umanoid de Urmărire Automată PTZ Camera de 5MP 30X Zoom de Mare Viteză Dome H. 265 Camera POE IP IR 80M rezistent la apa IP66

Produse similare: