Angel-moda pe Un Umăr ștrasuri din Mărgele Nămol Încreți Rochie de Seara Drapat vestido de noiva 411 Verde

Produs nou

1 Produse

In stoc

145.92lei

-22%

187.08lei

Distribuiti

Informatii

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ

Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă în primul rând înainte de a plasa comanda

Un Umăr Elastic Tul Ștrasuri Din Mărgele Curtea Tren Rochie De Seara Aceasta rochie este confectionata din tul elastic, făcându-l destul de confortabil pentru a purta toată ziua Lucrate manual, ștrasuri din mărgele și încreți jurul umar la talie Acolo este tăiat la dimensiune și o curea de cusut pe partea stanga a taliei.Un fermoar ascuns pe partea

Ștrasuri din mărgele și încreți pe umăr căptușit fără sutien opțiune

ștrasuri din mărgele sclipitoare și încreți pe talie

fermoar pe partea

slit pe partea

Mai multe culori

Culoare negru New sosire

Modelul Arată

O-027

Neagră pe un umăr tăiat rochie ștrasuri din Mărgele și încreți pe talie, Slit pe partea din față scurte, căptușeală

O-068

Un umăr rochie albastră

despicare cu paiete și ITATE foarte elastic si confortabil

Puteți alege stilul care vă place

Pot vedea poze reale?Ca de computere diferite culori de afișare diferit, dolor de elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.Dar toate imaginile au fost luate cu rochii .Vă rugăm să rețineți că, din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși.Dar va garantam stilul este probabil ca în imagini.Vă puteți simți liber pentru a le verifica pe site-ul.Cum de a alege dimensiunea potrivită ?Notă:vă Rugăm să verificați dimensiunea diagramă în descriere sau în principal imagini înainte de a plasa comanda .Pentru a vă ajuta să aveți perfectă, vă rugăm să urmați următorii pași pentru a găsi mărimea potrivită 1:Măsurați talie ,bust ,solduri marimea si compara cu propria noastră dimensiune chart.(pentru mermaid și cu fermoar spate stil,aceste trei dimensiuni sunt toate importante). 2:Dacă aceste trei dimensiuni nu aparțin unul de dimensiuni standard, pentru a alege cea mai mare. 3: la Urma urmei nimeni nu e cifră este de dimensiuni standard, puteți găsi un croitor face o modificare minoră pe loc că nu se potrivește. 4:Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune ar trebui să alegeți, vă rugăm să ne contactați prin intermediul amazon,va vom oferi cele mai bune sugestii.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.De transport și Coletele 1. Rochiile noastre sunt pliate pentru mai rapid de transport maritim.Vă rugăm să folosiți abur pentru a elimina ridurile de la sosire. 2. Uscat curat/ spălare de mână, nu se spală la mașină.Scăzut de fier, nu de fier pe decor.

Etichete: rochie de femeie, k rochie de bal, tin rochii, linie rochie 2021, petrecere de dans rochii de seara femei, micile sirene, rochie quinceanera, negru serene hill, wed rochie 2020, lo rochie de seara.

Fisa tehnica

Element De Moda Simplu
Numărul De Model O-411GN
Ocazie Seara Formale
caracteristică 3 Elastic tul,ștrasuri din Mărgele, pe talie
Tren NICI unul
Built-in Sutien Da
Material Poliester
Decor Drapat
caracteristică 1 fermoar pe partea
Tesatura Tip Tul
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Maneca Stil Unul-Umăr
Costum de Ocazie Formal,celebritate,banchet,Bal, nunta,Cocktial,club,petrecere de Seara
Talia Naturale
Silueta Trompetă / Sirenă
Nume De Brand Angel-moda
Tip De Element Rochii De Seara
culoare verde
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Imagini Reale Da
Decolteu Unul-Umăr

Recenzii

Scrie o recenzie

Angel-moda pe Un Umăr ștrasuri din Mărgele Nămol Încreți Rochie de Seara Drapat vestido de noiva 411 Verde

Angel-moda pe Un Umăr ștrasuri din Mărgele Nămol Încreți Rochie de Seara Drapat vestido de noiva 411 Verde

Produse similare: