Rochia Vintage Carouri Rochie Lungă coreean Toamna Rochii de Vara pentru Femei Partid Spaghete Curea Femeie Elegant 2020 Haine Sexy

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.37lei

-30%

69.11lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs

1.Articol Nr:LD656 Vara Și Primăvara Carouri Rochie de Dimensiune mai Jos DIMENSIUNE:CM(1 inch=2,54 cm) DIMENSIUNE UMĂR BUST TALIE LUNGIME MANECA GRATUIT / 92-100 60-94 104(pe centura) 0

Pin Up Rochie Carouri Vinatge Coreean Sundress Vară Iarnă Tricotate Plaja Sexy Femei Rochie De Curea Spaghete Rochii De Femeie Noapte De Petrecere 2019 Haine Livrare Gratuita En-Gros Și Cu Amănuntul!

Plata

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 5 zile de la plasarea comenzii.

2. Putem accepta Card de Credit.

Reveni

Problema calității este un accident teribil pentru amândoi într-un fel.Deci,vom verifica toate produsele înainte de a le trimite pentru clienții noștri.Dar odată ce s-a întâmplat și am găsit decât că a fost vina noastră,vom accepta retur gratuit.

1.Clientul poate fi nici un motiv să se întoarcă în termen de 5 zile.

2.Dacă acesta nu este motivul pentru calitate, toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului , Noi oferim un serviciu gratuit de 15 zile de GARANȚIE pentru acest produs .

Feedback-ul

1.Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ.

3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Contact

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, sau lăsați mesaj de la noi în orice moment,va vom raspunde în termen de 24 de ore,va fi o onoare pentru noi de a răspunde la întrebările dumneavoastră,vă rugăm să nu ezitați.

Detalii de ambalare

Fiecare produs va fi pus într-un sac de mici,apoi,vom pune geanta produs și pus într-o cutie mică.Dacă aveți orice cerințe speciale,vă rugăm să confirmați cu noi inainte de expediere.Multumesc!!!

Etichete: rochie de femeie, pin up vestido, rochie, materiale de rochii de vara, Tricou, tin rochii, linie rochie 2021, lonh rochie de catifea, dg femei îmbrăcăminte, uf vintage.

Fisa tehnica

stil de rochie de vara Stil coreean
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
potrivit sezon de rochie de epocă primavara toamna iarna
timp de petrecere de seara, rochii de plajă 2019
1 rochie pin up
Maneca Stil Curea De Spaghete
Model Tip Carouri
Decolteu V-Neck
Numărul De Model rochie pin up
Material Bumbac
culoare de rochie pin up alb galben negru roz albastru
Decor Buton
caracteristica de rochie de femei vintage carouri
originea rochie carouri China
Stil vintage
3 Petrecere De Seara, Rochii De Plajă
Origine NC(de Origine)
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Sezon Iarna
Talia imperiul
Gen FEMEI
Varsta Varsta 18-35 Ani
materiale de spaghete curea rochie Bumbac și Poliester
Silueta O-LINIE
Nume De Brand Xenomania
2 Rochie carouri

Recenzii

Scrie o recenzie

Rochia Vintage Carouri Rochie Lungă coreean Toamna Rochii de Vara pentru Femei Partid Spaghete Curea Femeie Elegant 2020 Haine Sexy

Rochia Vintage Carouri Rochie Lungă coreean Toamna Rochii de Vara pentru Femei Partid Spaghete Curea Femeie Elegant 2020 Haine Sexy

Produse similare: