Papucii Fluffy Pantoufles Papuci de Desene animate Drăguț Iepure de uz Casnic Cald Pufos de Pluș Papuci pentru Femei PR Vânzare

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.71lei

-32%

37.83lei

Distribuiti

Informatii

Papucii Fluffy Pantoufles Papuci de Desene animate Drăguț Iepure de uz Casnic Cald Pufos de Pluș Papuci pentru Femei PR Vanzare Descriere:

Caracteristici:

1. Cu Pufos, Papuci de casă, niciodată nu va fi frig la picioare din nou, astfel încât să puteți petrece zilele reci confortabil și cald!

2. Drăguț bunny pe fata este super moale și oferă papuci de casă un look feminin.Cu lor unic și design drăguț, papuci va câștiga inima tuturor.

3. Nu ieși din pat într-o stare de spirit proasta pentru acesti papuci va pune un zâmbet pe fața ta imediat.După purtarea acestor Pufoase, Papuci de casă, nu vrei nimic altceva și nu va suferi de un rău de spirit de dimineata din nou!

4. Aceste drăguț papuci sunt realizate din durabil și materiale de înaltă calitate, ceea ce le face extrem de confortabil.Cald și moale material vă va permite să-și petreacă iarna fără senzație de frig la picioare!

5. Datorită lor robust unic, au trecut o lungă perioadă de timp și nu trebuie să cumpere o pereche nouă în fiecare an.Papucii sunt realizate de înaltă calitate, materiale durabile, care le permite să dura ani de zile.Acum vă puteți bucura de aceste drăguț papuci de ani de zile pentru a veni!

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3mm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: Pluș+PVC

Dimensiunea pantof Adecvat dimensiunea

36-37 35-36

37-38 38-39

39-40 40-41

Pachetul Include:

1 pereche papuci de casă x

Etichete: iepurasul de pantofi, femeile omul papuci, melissa pantof, iepure papuci de casă, papuci de iarna, leder femeie papuci, s-au înghesuit mini iepuras, pon femeie papuci, copii cald papuci de interior, tricotate crăciun iepurasul.

Fisa tehnica

Locul Aplicabile Interior
Branț Material PVC
Toc De Tip Plat cu
Numărul De Model Papuci
Material De Sus Turma
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Pantofi Tip De bază
Nume De Brand Swokii
Sezon Iarna
Origine NC(de Origine)
Material De Talpa PVC
Materiale De Captuseala Scurt De Pluș
Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Model Tip Solid
Element De Moda Superficial
Cu Platforme No

Recenzii

Scrie o recenzie

Papucii Fluffy Pantoufles Papuci de Desene animate Drăguț Iepure de uz Casnic Cald Pufos de Pluș Papuci pentru Femei PR Vânzare

Papucii Fluffy Pantoufles Papuci de Desene animate Drăguț Iepure de uz Casnic Cald Pufos de Pluș Papuci pentru Femei PR Vânzare

Produse similare: