LCD Digital de Voce Inteligent Bluetooth APP Cântare Electronice Grasime Scară Greutate Digitale Baie Echilibru Bluetooth

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.46lei

-30%

22.37lei

Distribuiti

Informatii

LCD Digital de Voce Inteligent Bluetooth APP Cântare Electronice Body Fat Scale pentru Apple/IOS Baie Echilibru de uz Casnic

Caracteristici:

1. Material de bună calitate, de modelare este frumos.ABS bază nu este ușor să dai, utilizări în condiții de siguranță; sticla greutate de suprafață și aspectul rafinat, afișează lux, este adorabil.

2. Conectarea la telefonul Bluetooth APP, care are un roman funcție.Măsura cu precizie grasime de rata, muschi cardiac, grasime viscerala, conținutul de apă, metabolismul bazal și masa osoasă a corpului uman.

3. Sistem compatibil: OKOK software de APLICAȚIE de telefon, care poate fi descărcat de pe ambele ISO și sistemele de la Apple, este pe deplin compatibil cu toate ISO și telefoane Apple.

Caietul de sarcini:

Material: ABS+sticla+Inox conductoare foaie

Dimensiune produs: 260*260*23mm/10.24*10.24*0.91"

Greutate: 800g

Gama: 0.1 kg -180 kg

Precizie: 0.1 kg

Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse); baterie cu Litiu de alimentare (250mAh) este opțională.

Funcția produs: cântărire; Grăsime rata de detectie; conexiune Bluetooth cu APLICAȚIA pentru mobil; difuzare de Voce; Sfaturi pentru a pierde in greutate; temperatură Interioară de afișare.

Stil:Negru Baterie/Negru Încărcare/Baterie Alb/Alb Încărcare/Rose Gold Baterie/Rose Gold De Încărcare

Descriere:

Un nou tip de grasime in greutate cu conexiune Bluetooth pentru telefon APP, are funcții puternice.

Atunci când o greutate, pantofi și șosete trebuie să fie eliminate și picioarele conectat la patru foi de oțel inoxidabil pe scară respectiv, astfel încât măsurarea curentului poate trece prin corpul uman.Cântarul va arăta greutatea și măsura mai precis corpul rata de grăsime, mușchi cardiac, grasime viscerala, conținutul de apă, metabolismul de bază și masa osoasă a corpului uman.

Comparativ cu frecvente de grăsime în greutate pe piață cu prea mult o eroare, aceasta este mult mai precisă.

OKOK software de APLICAȚIE de telefon, care poate fi descărcat de pe ambele ISO și sistemele de la Apple, este pe deplin compatibil cu toate ISO și telefoane Apple.

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Grăsime Scară Greutate

1 x Manual

[relateproductdetail/]

Etichete: huawei inteligent scară corpul 2 pro, mi scara 2 xiaomi, total grasime, scară de baie, corpul profesional analizor de compoziție, huawei scară inteligent scale, balanța de, scara etaj, wide body scară, greutate grele.

Fisa tehnica

Nume De Brand VKTECH
Sănătate Scară Greutate Indicație Digital
Numărul De Model baie
Origine NC(de Origine)
Forma Pătrat
Tip Cântare De Uz Casnic
Scara De Tip Digital
Funcția Audio Broadcasting
Sănătate Scară De Metal De Lipire Punct Digital
Model Tip Solid

Recenzii

Scrie o recenzie

LCD Digital de Voce Inteligent Bluetooth APP Cântare Electronice Grasime Scară Greutate Digitale Baie Echilibru Bluetooth

LCD Digital de Voce Inteligent Bluetooth APP Cântare Electronice Grasime Scară Greutate Digitale Baie Echilibru Bluetooth

Produse similare: