Oeabt CA30 Optice de Precizie de Ajustare Pull-up Coloana Post de Reglare Maneca Bază Post de Titular Pentru Optică Experiment de Cercetare

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.16lei

-15%

56.67lei

Distribuiti

Informatii

Pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să adăugați un cont de Skype sau trimite un e-mail la cutia poștală.Vom vedea mesajul și răspunde cât mai curând posibil.

Cont Skype:

E-mail:

Informații despre produs

Model

CA30-O

CA40-O

CA50-O

Numele Produsului

Extensie mare a suportului

Caietul de sarcini

25x30mm

25x40mm

25x50mm

Material

Aliaj de aluminiu de aviație

Greutate netă

0.043 kg

0.053 kg

0.066 kg

Model

CA65-O

CA80-O

CA100-O

Numele Produsului

Extensie mare a suportului

Caietul de sarcini

25x65mm

25x80mm

25x100mm

Material

Aliaj de aluminiu de aviație

Greutate netă

0.088 kg

0.092 kg

0.112 kg

Caracteristic

Tijei de suport

Extinderea suportului are nu numai funcția generală de extensie standard suport, dar are, de asemenea, compactitatea de bază presiune furculita design.Furca tip apăsarea bloc poate bloca extinderea pe suportul optic pâine farfurie și se poate roti 360 de grade.Acesta poate fi temporar poziționat înainte de blocare tija de extensie.Prin gaura de design permite o gamă largă de ajustare a înălțimii de tija de extensie.

A: Poziționare, reglare de calibrare

Fiecare categorie conține o primăvară încărcată de mână cu șurub în poziția de ridicare prelungire înainte de strângere.

B : Simplu fixe strut

Partea de jos M6 gaură filetată este convenabil să se conecteze cu alte baze optice, și tija de extensie pot trece prin baze pentru a ajunge la ideal low beam înălțime.

C : contact Stabil

Prelucrate cu precizie extins subcotat pentru a oferi stabil linie dublă contact cu φ 1 / 2 inch (12mm) extensie bara.

Scenariul de aplicare a afișa

Noi furnizam o gama larga de optica pentru a crea un ușor de a construi platformă experimentală într-un sistem optic.

De ce am alege Alcoa din aliaj de aluminiu 7075?

Mai ușoare, mai puternice, mai durabile, și serviciile oferite de stabilitate termică

Pentru că 7075 are proprietăți mecanice mai bune, și are o bună ductilitate, de înaltă rezistență, durabilitate și o bună rezistență la oboseală.Sub același material, 7075 este de 64% mai mare și cu 58% mai mare decât 6061, și rezistența la tracțiune și puterea sunt 85% și 82% mai mare, respectiv.

Ingeniozitatea, excelență

În ochii rafinat artizan, sony-diferența de nivel de precizie firul pereche va duce la abateri în optică rezultatele testelor.Numai după zeci de șlefuire manuală și inspecții, suntem atenți și ingenios, doar pentru a crea o mai stabilă și de încredere optic masina de produs.Pentru a ajuta la experiment, de predare și de cercetare și a proiectelor de dezvoltare a merge fără probleme.

INFORMAȚII

note pentru clienții

PLATA:

----------------------www.primaria-urzicuta.ro accepta mai sus metode de plată

TRANSPORT: Elementul va fi postat cât mai curând posibil după plată.Dorim pachetul ajunge la tine mai devreme, dar poșta internațională este extrem de depindea de personalizat și oficiul poștal local, așa că, dacă nu primiți articol,vă rugăm să connact noi,vă mulțumesc pentru amabilitate înțelegere.Taxele de Import și taxele nu sunt incluse în elementul de preț și de transport maritim.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE:

Vă rugăm să verificați pachetul și elementele cu atenție.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Ghid pentru a face cu probleme, după cum urmează:

FEEDBACK-ul: sperăm că vă place articolul și aștept cu nerăbdare să vă de cumpărături cu noi din nou în viitorul apropiat.Satisfactia ta,a primit suppirt este cel mai fundamentale de conducere a ne obliga să facă eforturi neîncetate!Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5.

ATENȚIE, vă RUGĂM: o Modalitate de a comunica: vă Rugăm să ne contactați dacă există orice întrebare cu privire la articol.Vom răspunde la întrebarea dvs. sau e-mail în 24 de ore(din cauza jet lag).Problema de transport: Acesta este un multinaționale comerciale, cum ar fi procese de transport care provoacă neplăceri, vă rugăm să înțelegeți.Dimensiune fotografie: vă Rugăm să rețineți că imaginile sunt ușor mărită pentru confortul dumneavoastră.Asigurați-vă că pentru a observa dimensiunea reală a mărfurilor, deoarece poate fi mai mică decât cea reprezentând foto.Eroarea de măsurare: vă Rugăm să permiteți o mică eroare de măsurare.

Etichete: matrita pentru xiaomi, clasa h, bga cpu stencil, hmi, plc, t9000, 112 rc, dropper seatpost, amplifica profesionale, plc hmi.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tip Instrument De Mână Piese
Numărul De Model CA30-O
Nume De Brand NoEnName_Null
Utilizare Comerciale Fabricarea

Recenzii

Scrie o recenzie

Oeabt CA30 Optice de Precizie de Ajustare Pull-up Coloana Post de Reglare Maneca Bază Post de Titular Pentru Optică Experiment de Cercetare

Oeabt CA30 Optice de Precizie de Ajustare Pull-up Coloana Post de Reglare Maneca Bază Post de Titular Pentru Optică Experiment de Cercetare

Produse similare: