Praf Ciclon Colector Transparent Compus Compresor De Înaltă Eficiență Prafului Cyclone Vacuum Cleaner Filtru Colector

Produs nou

1 Produse

In stoc

102.92lei

-30%

149.13lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

O simplă și eficientă metodă de curățare: gol doar praf și murdărie în găleată, fără a deschide aspiratorul.Separat 99% din materialul înainte de a intra în vid și păstrați filtrul curat pentru mai mult timp.

Gamă largă de aplicații: de Multe gunoaie în zona dvs. pot fi colectate prin ea, cum ar fi chips-uri de lemn, praf de ipsos, nisip, praf, praf de beton, pâine/praf și așa mai departe.

Aplicabile forme: poate fi folosit cu diferite aspiratoare, cum ar fi: de uz casnic aspiratoare, aspirator industrial, ventilator și alte vortex ventilator 1200W putere ≥ 750W, 95% ≥ 90% ≥ eficiență.Industrytaubsaugerpower ≥ 1200W, 99% eficiență ≥ 95%.Aspirator de uz casnic putere ≥ 1200W, 99% ≥ eficiența ≥ 95%. (Minim admisie a aerului trebuie să fie mai mare decât 70%)

Low-cost: standard umed/uscat aspirator foloseste un filtru pentru a separa de admisie a aerului de particulele de praf.Filtrul devine foarte murdar și fluxul de aer din aspirator este redusă.Modern ciclon tehnologie elimină necesitatea pentru frecvente de curățare sau înlocuire a filtrului.Economisi mai mulți bani!

Puternic de aspirare: un Alt avantaj al cyclone vacuum cleaner este fixe de aspirație.La aspirator obișnuit, pentru că a scăzut puterea de aspirare, nu este curat curățate, dar este același în toate timpurile, în mod constant atragerea de ciclon.

Realizate din materiale durabile și modele unice.Acest lucru de înaltă eficiență ciclon vă oferă o curățare bun asistent.

Ușor de utilizat, low-cost, de înaltă eficiență, Cu un ciclon, veți găsi vid ochi ușor și rapid.

Este potrivit pentru toate tipurile de aspiratoare, cum ar fi aspiratoare de uz casnic, aspiratoare industriale, și vortex fani.

Înălțime: 30 cm / 11.7 cm

Diametru de evacuare: 5.5 cm / 2.1 cm

Ieșire diametru: 7.2 cm

Conector diametru: 5 cm / 2.0 cm

Tip: colector de Praf

Culoare: albastru deschis

Material: Metal + plastic

Conținutul Pachetului:

1 x multi-ciclon colector

2 x conexiuni

1 x kit de accesorii pentru a instala

2 x tub drept (negru)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin www.primaria-urzicuta.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Etichete: dimensiunea rochie de maternitate, snakers barbati lacoste, frunze de buruieni femeie top, lenjerie sexy depune, ceas inteligent ip67 3g, snaker street style, sipaiya rochie neagră, iarba ulei vape india, iarba șosete bărbați mult.

Fisa tehnica

Nume De Brand FGHGF
Origine NC(de Origine)
De Viață A Bateriei NICI unul
Tensiune (V) 24V
Certificare NICI unul
Putere (W) 5w
Funcția Matura De Aspirație

Recenzii

Scrie o recenzie

Praf Ciclon Colector Transparent Compus Compresor De Înaltă Eficiență Prafului Cyclone Vacuum Cleaner Filtru Colector

Praf Ciclon Colector Transparent Compus Compresor De Înaltă Eficiență Prafului Cyclone Vacuum Cleaner Filtru Colector

Produse similare: