LIXADA Camping Supravietuire Ușor, Gheață Alpinism, Gheață Ciocan de Sine Arestare Drumeții Ghețar Gheață Zăpadă Topor Topor 50cm

Produs nou

1 Produse

In stoc

157.02lei

-35%

245.34lei

Distribuiti

Informatii

Aliaj de aluminiu ax și ascuțit târnăcopul face un frumos instrument asistent în timpul alpinism și drumeții.

Caracteristică: aliaj de Aluminiu construite, ușor în mână.Ridica capul este curbata cu dinti, sigure la prindere și de auto-arestare.Larg târnăcopul din urmă este convenabil pentru resturi de gheață și zăpadă.Dințate capătul mânerului este practic pentru detectarea.Frumos instrument asistent atunci când mersul pe jos în nămeți, drumeții, alpinism și formare de competențe în timpul iernii.

Caietul de sarcini: Material: aliaj de Aluminiu + oțel Mangan de Culoare: Albastru / Verde / Gri (opțional) Mâner lungime: 50 cm / 60 cm / 70cm (opțional) greutate Pachet: 420-450g / 0.9-1.0 lb

Lista De Pachete: 1 * Ice Axe

Notă: Acest lucru nu este pentru uz profesional, vă rugăm să nu utilizați pentru alpinism pe gheață.Sfaturi: 50cm pioletul este, de obicei, pentru cei care sunt de 1,6-1,7 m, 60 de 1,7-1.85 m si 70 cm pentru oameni mai inalti de 1,85 m.

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: drumeții ușoare topor, oamenii rucsac drumeții, daiwa fals tambur, ciocan mini, raki turcesc, mini camping topor, topor, cuțit schelet, alpinism instrument, maimuță femei.

Fisa tehnica

Tip Crampoane
Nume De Brand LIXADA

Recenzii

Scrie o recenzie

LIXADA Camping Supravietuire Ușor, Gheață Alpinism, Gheață Ciocan de Sine Arestare Drumeții Ghețar Gheață Zăpadă Topor Topor 50cm

LIXADA Camping Supravietuire Ușor, Gheață Alpinism, Gheață Ciocan de Sine Arestare Drumeții Ghețar Gheață Zăpadă Topor Topor 50cm

Produse similare: