Brațul lung actuator solar kit Heavy-Duty Solare Singur Automata Poarta, Deschidere Kit pentru Porti Batante de Pana la 20 de Picioare (ft.)

Produs nou

1 Produse

In stoc

920.65lei

-7%

1 000.70lei

Distribuiti

Informatii

brațul lung de acționare PKM-C022 Grele Solare Singur Automata Poarta, Deschidere Kit pentru Porti Batante de Pana la 20 de Picioare (ft.)

Produrct feacture:

1.Ușor de instalat și de utilizat,și ușor de a se conecta prin cablu. 2.Deschide și închide poarta de control de la distanță și tastatura. 3.Timp promotation funcție.când deschise poarta,viteza este lent,apoi un pic mai repede,și atunci când închideți ușa,viteza este lent, din nou. 4.În caz de pană de curent,eliberați ambreiajul cu ușurință,și poate funcționa poarta manual. 5.Nu mai funcționeze atunci când poarta se întâlnește cu obstacol. 6.Rod max de călătorie este de 500mm. 7.Motor Poweer : 24VDC 60W 8.Viteza de alergare :1.6 cm/s 9.Fugi de călătorie : 500mm 10. Max singură frunză poarta latime: 6M(max) 11.Max singură frunză poarta greutate: 400 KG 12.deschis în interiorul sau în afara toate ok.

Standad componente kit:

Asigurări din ①1* Brațele Deschizatoare de Poarta(motor de acționare) ②1* Cutie de Control(cu transformator) ③1* Un set de Accesorii Hardware ④1*dop de Cauciuc ⑤2* Control de la Distanță ⑥1* Manualul de limba engleză Alte accesorii suplimentare sunt opționale alege culoarea kit,accesorii arăta imaginea

Cutie de Control detalii

Suport pentru sisteme solare(accesorii Optionale)

Poate fi conectat la un sistem solar, folosind un circuit acasă, sau solară.Rețineți că nu putem transporta baterii și trebuie să se pregătească singur bateriile.

OPERATOR PORȚI BATANTE

Digital cu LED-uri Meniu aduce o setare ușor ,plug and play Availble pentru a seta modul pieton Reglabil timpul de lucru Rezistență reglabilă sensitiv Reglați auto-închidere Terminalul availble pentru loop detector ,fotocelula,buton, tastatura , control acces, echipamente etc. Personalizate cu cod de rulare face sistemul mai sigur, de înaltă anti-furt de performanță

1. 2 PARTEA terminal este folosit pentru a conecta orice dispozitiv extern, care funcționează în dublu poarta 2. COM terminale este COMUN folosit pentru conectarea "la sol" de dispozitive externe 3. 1 PARTEA terminal este folosit pentru a conecta orice dispozitiv extern, care funcționează singură poartă 4. Treceți Cardul de terminal este folosit pentru a conecta orice dispozitive externe care vor opera pentru a deschide poarta 5. COM terminale este COMUN folosit pentru conectarea "la sol" de dispozitive externe 6. Infraroșu terminal este utilizat pentru conectarea foto senzor electric 7. 12V DC de ieșire este folosit pentru conectarea foto senzor electric (Continuu curent de ieșire

Detalii despre instalare

Etichete: la distanță de poarta batanta deschidere, automat poarta, senzor nfc, 1 poarta batanta deschidere, 12v electric de acționare, pahar zahăr, poarta leagăn, automatizări porți batante, 6000n actuator liniar, nfc reader usb.

Fisa tehnica

ușă de blocare poarta dc24v 60w
Origine NC(de Origine)
Camera WIFI Acasă
Max poarta unghi deschis 110 grade
Max single-frunze de lungime 6m
Modul De Securitate Fail Secure cu Semnal
Direcția NICI unul
Numărul De Model SPKM-C022
Putere De Intrare AC110V~240V pentru remarca
suport GSM/blocare suport wifi soneria v
Nume De Brand GALO
Continua timp de funcționare 5 minute

Recenzii

Scrie o recenzie

Brațul lung actuator solar kit Heavy-Duty Solare Singur Automata Poarta, Deschidere Kit pentru Porti Batante de Pana la 20 de Picioare (ft.)

Brațul lung actuator solar kit Heavy-Duty Solare Singur Automata Poarta, Deschidere Kit pentru Porti Batante de Pana la 20 de Picioare (ft.)

Produse similare: