Produse noi 2018 arta de perete picturi abstracte bodhi frunze de pictura asia de sud-est picturi decorative handmade 3d pictură în ulei

Produs nou

1 Produse

In stoc

256.28lei

-50%

512.56lei

Distribuiti

Informatii

Ambalaj : Doar panza de ambalaj ,am generale de utilizare punga cu bule de desene animate și de ambalare pentru a asigura siguranța pentru pictură în ulei, livrare in rola .dacă doriți personalizate sau inclusiv cadru de ambalare,doar sa ne contactati ,putem vorbi mai în detaliu.

Putem shippping Pictură în Ulei În 7 zile,și avem alte foto ca Pictură în Ulei,dacă aveți, de asemenea, interesat doar contactati-ma.

Transport: va putem oferi toate totală de tranzit soluții de ambalare și paletizare pentru livrare la portuare și de Transport maritim.Vom alege rapid de transport maritim pentru tine.China Post Air Mail Pentru transport gratuit .alte moduri de transport, de asemenea, disponibile .

1,Pictură în Ulei este pictata manual ?A:Da,tabloul Nostru sunt în totalitate manual de către noastră de artiști profesioniști. 2,Cum de a împacheta Pictură în Ulei?R:În general ,vom pune folie de plastic pe tablouri și acoperă peste tot tablouri cu bubble pack, în cele din urmă,rulată pentru a trimite.(Am expediat numai pânză,fără ramă, dacă aveți nevoie de încadrat, vă rugăm să contactați cu mine) 3,Ne sunt de un mare angrosist, poți să ne capacitatea de producție?O:Acum avem 35 de artiști profesioniști lucrat în fabrica noastră, putem produce în jur de 10.000 de pc-uri moderne, picturi pe lună.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și plin DRS 5 stele,Mulțumesc !!

Etichete: usa de hambar decor, diamant pictura produs, câinele spuma, dog crescut, akita de pictură produse, pictură tradițională produse, în plus pictură mare de produse, ureche de grâu, pictura acrilic produse, decor acasă.

Fisa tehnica

Numărul De Model Osmart-pictură în ulei
Tehnice Pensula/Cuțit de mână-pictat Imagini Sau Fotografie La Pictură
subiect 3d fotografie pentru a picta pictură în ulei
Material Pânză groasă, de înaltă calitate, ulei sau culori Acrilice
Cadru No
Nume De Brand Huang Arta
Stil Asia De Sud-Est
Forma Single
Tablou Fără ramă Da
Baza De Sprijin Panza
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Promoiton 100% Pictat Manual Pictura In Ulei Pe Panza
En-gros Suport
Tip Picturi In Ulei
Mediu Ulei
Technics Pictate Manual
Modul cadru Neînrămate
Etichetă Produs Arta De Perete,Home Decor,Decor Acasă,Decorative,Fine Art Print,Poze
Original Da
Clientii comanda Acceptate (doar sa ne contactati ,putem picta orice dimensiuni si orice imagini)
Cerere Camera De Zi Dormitor, Sala De Mese, Bucatarie De Birou Cafe Hotel Wine Bar
Subiecte Flori

Recenzii

Scrie o recenzie

Produse noi 2018 arta de perete picturi abstracte bodhi frunze de pictura asia de sud-est picturi decorative handmade 3d pictură în ulei

Produse noi 2018 arta de perete picturi abstracte bodhi frunze de pictura asia de sud-est picturi decorative handmade 3d pictură în ulei

Produse similare: