8 Note Cromatice Xilofon, Glockenspiel Rezonator Clopote cu Galben Caz

Produs nou

1 Produse

In stoc

102.88lei

-27%

142.86lei

Distribuiti

Informatii

1.Copii-friendly Design: curcubeu de culori metalice, chei pot învăța copilul să recunoască diferite culori.Ușor-țineți ciocanele permite copiilor de a folosi glockenspiel, pur și simplu, și de a îmbunătăți lor de mână de control abilitate.

2.Iluminare Instrument Muzical: 8 notă glockenspiel poate cultiva jucători de muzică celule, exercitii de coordonare pentru mâinile la ochi, și de a promova dezvoltarea creierului stânga și la dreapta.

3.Interacțiunea părinte-copil: Mare instrument muzical pentru acasă, studio de muzica sau pre-school musical clase.Se costum pentru copii și părinți, care poate crește interacțiunea părinte-copil și să cultive relațiile părinte-copil în timpul jocului.

4.Premium Material: Acest tubulare rezonator este realizat din plastic și metal, și GABC scară deschide pe ambele părți.

5.Ușor de transportat: xilofon este echipat cu un galben pian caz, și în partea de jos de la pian caz are o canelură pentru a repara mobile sunet de cărămidă.Există un mâner pe pian caz, care este convenabil pentru copii pentru a efectua.

Caietul de sarcini:

Nume: 8-ton caramida bat la pian

Greutate 0,75 kg

Descriere: stil de Muzică: C/D/E/F/G/O/B, cu două ciocane.

culoare:colorate

material:metal + plastic

dimensiune:26 x 16 x 5 cm

Conținutul Pachetului:

1 set x 8-ton caramida

1 x cutie de Pian

1 pereche x ciocane

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: notă xilofon, xilofon 2, 25 notă xilofon, tradiționale din lemn, xilofon, instrumentele de lemn xilofon, diy din lemn, xilofon, percuție, xilofon, ciocane de lemn xilofon, glockenspiel instrument copii, ciocan de lemn xilofon.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

8 Note Cromatice Xilofon, Glockenspiel Rezonator Clopote cu Galben Caz

8 Note Cromatice Xilofon, Glockenspiel Rezonator Clopote cu Galben Caz

Produse similare: