Noi XR4 carbon road bike cadru T1100 full carbon biciclete rutier frameset dimensiune 47 50 53 55 57CM mai mult de 15 de CULOARE

Produs nou

1 Produse

In stoc

2 070.56lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini :

1. Tip: Drum Cadru De Biciclete.

2. Material: Toray plin Fibra de carbon.

3. Dimensiuni : 47CM / 50CM / 53CM / 55CM / 57CM -------vă Rugăm să alegeți una ?

4. Matt(mat) sau lucioasă pictura ----vă Rugăm să alegeți una ?

5. Pedalier locuințe : BB386 (BB386 adaptor pentru 24mm sau 30mm manivela , se adaugă 25 dolari)

6. Țese: UD Carbon Fibre

7. Test: CEN test.

8. Pa chet Inclusiv: Cadru, Furca, tija de Șa, Scaun Clemă, Căști

9. Garantie: 2 ani

Notă: atunci Când plasați comanda, vă rugăm să lăsați o notă despre ceea ce vrei .

Cum ar fi: B01 Culoare , Dimensiune: 50 , Finisaj Lucios (avem, de asemenea, 1 orificiu comun de frână , disponibil dimensiune 47 50 53 55cm )

dimensiunea diagramă

1. Contactați-ne pentru cadru de culori

2. Europa țara clienții trebuie XDB livrare , contactati-ne .

După Ce Servise 1 .Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau video și alte dovezi care să vânzător pentru demonstrație. 2 .Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii trebuie să își asume întreaga responsabilitate. 3 .Produs de calitate program de procesare:cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.Despre Transport

1 .Produsele vor fi trimise prin China post sau EMS .

2 .Dacă cumpărătorul dorește să folosească mai rapida metoda de transport maritim, cum ar fi DHL ,UPS, TNT, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

3. Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră.Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărător ar putea să contactați autoritățile vamale sau de oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

Taxe Vamale

Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, așa că cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru toate taxele din țările lor.Din cauza taxei problema, cumpărătorii refuză să primească bunurile, atunci cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru taxele de transport de marfă .

Despre Feedback-Ul

1 .Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 .Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 .Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Etichete: vias cadru din carbon, carbon xr4, rama foto, cadru din carbon drum, metal bafang cadru, biciclete cadru, femei biciclete rutier frameset, cadru din carbon, drumul de carbon frameset, aliaj de pietriș cadru.

Fisa tehnica

Greutate 1050g frame body(50cm)
Utilizarea Biciclete Rutiere
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model XR4
Suprafața Modul De Prelucrare luciu
Pliabil No
Material de carbon
Nume De Brand COPPOCALO

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi XR4 carbon road bike cadru T1100 full carbon biciclete rutier frameset dimensiune 47 50 53 55 57CM mai mult de 15 de CULOARE

Noi XR4 carbon road bike cadru T1100 full carbon biciclete rutier frameset dimensiune 47 50 53 55 57CM mai mult de 15 de CULOARE

Produse similare: