3.5 mm, Bluetooth V4.0 EDR USB Bluetooth Dongle USB Wireless Adaptor Receptor Pentru PS4 Controler Gamepad seturi de Căști Bluetooth

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.90lei

-19%

43.61lei

Distribuiti

Informatii

3.5 mm, Bluetooth V4.0 EDR USB Bluetooth Dongle USB Wireless Adaptor Receptor Pentru PS4 Controler Gamepad seturi de Căști Bluetooth

metodă de conectare:

1.transforma pe tine pentru ps4

introduce bluetooth dongle într-unul din porturile usb ,

2.indicatorul lED de pe dongle-ul clipește încet în primul rând,apoi apăsați dongle butonul 2 secunde, LED-ul se aprinde intermitent rapid,acest semnalelor în modul de împerechere.transforma pe tine căști bluetooth și rotiți-l la modul de împerechere.

bluetooth dongle bluetooth pentru căști va asocia automat LED-ul indictor de dongle-ul se va transforma albastru atunci când conectarea cu succes.și bluetooth dongle-ul se va conecta automat la blutooth căști la data viitoare

3.se introduce microfonul in mufa pentru căști pentru ps4 contyoller ,

4.muta pentru ps4 interfață de utilizator/ecranul de start,

5.selectați meniu dispozitive,

6.selectați dispozitive audio ,

7.set dispozitiv de intrare pentru căști conectat la controler ,

8.set dispozitiv de ieșire pentru căști usb ,

9.reglați și tesr volumul de microfon ,

10.reglați bluetooth căști volumul,

11.stabilite pune la căști la toate audio,

Caracteristică:

- Revoluționară pentru PS4 - PS4 wireless Dongle-ul(Ultima Versiune)

- Cea mai recentă versiune imbunatatita cu performanță stabilă

- Vă permite să conectați la orice wireless dispozitiv audio atunci când vă conectați-in pentru PS4 slot USB

- Microfon Wireless vă permite să chat-ul atunci când plug-in pentru controller PS4

Caietul de sarcini:

Utilizare pentru SONY PS4 Playstation 4

Compatibil cu Căști fără fir

Tensiune de lucru: 5V

Putere de ieșire: 0~+4dBm

Primirea Sensibilitate: -75dB

Frecventa: 2.4 G ISM

Transmisie: 33 de picioare(10 metri)

Audio decoder cod: 16bit codec

wireless: V4.0+EDR

wireless Profile: A2DP, HSP, HFP

Pachetul Inclus:

1 x Adaptor USB wireless Dongle

1 x Receptor Audio

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) Dacă sunteți în Brazilia , timpul de livrare este de 25-90 zile , indiferent de ce fel de mod de transport maritim, pentru că de obicei.

2) Dacă sellect DHL/FedEx/TNT/UPS în regim de Urgență, ar trebui să plătească un impozit, atunci când a semnat cutie.

3) Dacă sunt din Brazilia, Chile și Argentina , și selectați DHL/FedEx/TNT/UPS, vă rugăm să provise-ne numărul de TVA pentru a ajuta la mărfurile trece personalizate fasterly.

4) Daca esti din Brazilia, Chile și Spania , și selectați expediere UPS mod, aveți nevoie pentru a arăta până la dovada plății atunci când vei ajunge o cutie.

5) Dacă sunteți din Elveția, Suedia, Austria , și selectați TNT mod de transport maritim, aveți nevoie pentru a arăta până la dovada plății atunci când vei ajunge o cutie.

6) Dacă sunteți din Germania , și selectați TNT mod de transport maritim, vă rugăm să provise dvs. cod de companie

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați .Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire , motiv specific pentru a reveni, și numărul de ordine dumneavoastră . 3) va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. Când plasați o comandă, pls alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.

2. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

3. Nu suntem în măsură pentru a garanta timpul de livrare pe drum din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în diferite țări, care pot afecta cât de repede produsele sunt inspectate.

4. Pls rețineți că sunteți responsabil pentru transportul posibil suplimentare, taxele vamale, taxele de brokeraj, taxe vamale și taxe de import în țara dumneavoastră.

Etichete: dispozitiv de management de cab ps4, se adapteze ps4, bluetooth gamepad receptor, dispozitiv de management de cab usb, F3212, bluetooth căști ureche ps4, joystick sony ps4, sony ps4 setul cu cască bluetooth dongle, stick usb, dongle bluetooth pentru căști.

Fisa tehnica

Caracteristică 3 pentru joc ps4 accesorii
Nume De Brand Ricoddaa
Caracteristică pentru ps4 usb dongle
SONY Model PLAYSTATION4
Compatibil Marca/Model Sony
Caracteristică 2 pentru ps4 Cască Receptor
Numărul De Model Pentru ps4
Caracteristică 1 USB Bluetooth Dongle
Tip Bluetooth v4.0

Recenzii

Scrie o recenzie

3.5 mm, Bluetooth V4.0 EDR USB Bluetooth Dongle USB Wireless Adaptor Receptor Pentru PS4 Controler Gamepad seturi de Căști Bluetooth

3.5 mm, Bluetooth V4.0 EDR USB Bluetooth Dongle USB Wireless Adaptor Receptor Pentru PS4 Controler Gamepad seturi de Căști Bluetooth

Produse similare: