Yocada Telescopic Mătură Peri de Cauciuc Covor Perie cu 53 Inch Reglabil Mâner Lung pentru Placi de Podea de Curățare

Produs nou

1 Produse

In stoc

67.49lei

-35%

103.85lei

Distribuiti

Informatii

Telescopic Mătură Peri de Cauciuc Covor Perie Etaj Interior & Carpet Sweeper Margine cu 53 inch Reglabil Mâner Lung pentru Faianta

Produs Caracteristică

1.CAUCIUC PERIE PENTRU PARUL de ANIMALE - îndepărtarea Ușoară de parul de animale de pe covor gramada.Perfect de covor de curățare mătură pentru păr de câine.Nu este nevoie pentru a freca sau vid podea.Utilizați inteligent peri prea atrage păr și praf! 2.INTERIOR CAUCIUC PERIE de MATURAT CU RACLETA de CAUCIUC - cauciuc mătură cu peri este ideal pentru utilizarea in jurul casei.Pot fi utilizate în interior și în aer liber.Ideal pentru curățare scurgeri de apă și de la parchet! 3.Animale de COMPANIE de PĂR PERIE de CURATARE - Aceasta perie de cauciuc pentru covoare este mare la atragerea și trăgând parul din interior covoare și carpete.Special conceput cauciuc mătură pentru animale de companie de păr covor perie. 4.SOLUTIE de CAUCIUC MĂTURĂ PERI - perie Podea pot fi utilizate pe covor, laminat, astro gazon gazon sau orice parchet de interior.De asemenea, utilizat ca un covor rake / covor, perie gramada. 5.PUTERNIC MANER din OTEL INOXIDABIL - Usor de folosit de multi secțiunea reglabil interior perie de maturat cu cauciuc cap mătură.Foto Show Sfaturi

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros,noi va oferim discount.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.Plată 1. Acceptam Alipay pe www.primaria-urzicuta.ro.

2. Puteți plăti folosind Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi și Transfer Bancar.

3. Tot de plată sunt acceptate prin securitate procesor de plată ESCROW.

4. Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la locul de comandă.

Shippment

1. Comenzile sunt procesate în timp util după verificarea plății.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, Pls verifica adresa dvs. trebuie să se potrivească cu adresa destinatarului.

3. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia.În special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 60 de zile de la plata, va rugam sa ne contactati.Vom urmări informații de transport maritim și de a răspunde cât mai curând posibil.

Feedback-ul

1. Dacă primiți comanda în stare bună, ne-ar fi recunoscător dacă ne-ar lăsa de 5 STELE FEEDBACK-ul POZITIV.

2. Pls contactati-ne, în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu elementul atunci când a primit, va vom oferi o soluție satisfăcătoare înainte de a-ți părăsi orice feedback-ul sau de litigiu, vă Mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: el perii, racleta podea, coș casa, electric power perie de curățare, gol perie de cauciuc, matura, herry potter mătură, pensulă machiaj, perie de praf mături, ou tăietor din oțel inoxidabil.

Fisa tehnica

Făraș Material Silicon
Utilizare Acasă
Tip Perie de mână și un Făraș
Mătură Material Cap Peri
Coadă De Mătură Material Cauciuc
Numărul De Model FSR00110
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Yocada Telescopic Mătură Peri de Cauciuc Covor Perie cu 53 Inch Reglabil Mâner Lung pentru Placi de Podea de Curățare

Yocada Telescopic Mătură Peri de Cauciuc Covor Perie cu 53 Inch Reglabil Mâner Lung pentru Placi de Podea de Curățare

Produse similare: